Weirdmakers
Image default
Society / Holidays

Tuin opknappen

De coronacrisis limiteert ons leven. Het kabinet wilt dat we niet onnodig het huis uitgaan en dat we sociale contacten beperken. De hele dag thuis zitten komt onderhand nu wel je neus uit en de verveling slaat hard toe. Gelukkig heb je een mooie tuin die wel een goede opknapbeurt kan gebruiken. De zon schijnt de afgelopen dagen volop dus het is nu de tijd om even lekker te gaan klussen in de tuin. Weet je niet waar je moet beginnen? Geen zorgen want in deze blog gaan wij je wat inspiratie geven.

De schuur

Is je schuur van hout? Zo ja , dan is de kans groot dat het hout toe is aan een opknapbeurt. Om het hout een lange levensduur te geven is het goed om het hout regelmatig schoon te maken. Aangezien je nu toch zeeën aan tijd hebt is het misschien een goed idee om het hout te schuren, reinigen en te verven. Het verven van het hout helpt met de levensduur van het hout en de uitstraling van de schuur zal beter zijn. Gebruik een goed beits om de nerf van de hout zichtbaar te laten lijken.

Onkruid

Groeit het onkruid tussen de tegels vandaan? Dan is het tijd dat je dit snel gaat verwijderen. Niet is het onkruid een lelijk gezicht, het is ook nog een slecht voor de andere planten. Haal daarom het onkruid weg met speciale anti onkruidmiddelen.

Schutting

De schutting kan net als de schuur ook een opknapbeurt gebruiken. Het weer is nu perfect om de schutting op te knappen. Schuur het hout als eerst en kies daarna voor een goede kalkverf. De verf zal je een mooi effect geven.

Planten

Planten zal bedoeld om je tuin een mooie, gezellige sfeer te geven. Schaf daarom wat mooie planten aan om je tuin tot leven te brengen.

https://moosefarg.nl