Weirdmakers
Image default
Society / Holidays

Zo verzorg je jezelf goed

Als je weet dat je ergens lang mee zal moeten doen, dan is het heel erg verstandig om dat heel goed te verzorgen. Wanneer je iets niet goed onderhoud, dan wordt het snel niet meer mooi en dat wil je natuurlijk niet. Wees dus zuinig op de dingen waar je heel lang mee moet gaan doen, bijvoorbeeld je tanden en je haar. Hier moet je nog je hele leven mee doen en bovendien is het fijn als dit er goed uit ziet. Met stralend witte tanden en glanzend haar zie jij er al vanzelfsprekend mooi en gezond uit.  Maar goed, hoe moet je je haar en je tanden nou eigenlijk verzorgen zodat ze nog heel lang mee gaan? In dit artikel leg ik je dat uit!

 

Allereerst je haar, je haar is een van de weinige dingen die je hele leven lang door zullen blijven groeien. Je bent eigenlijk nooit klaar met de verzorging van je haar dus, maar dat is ook niet erg. Doordat je haar altijd aan blijft groeien (totdat je kaal wordt) heb je heel veel tijd en mogelijkheden om er mee te experimenteren. Dat deed je misschien al van jongs af aan, toen je ontdekte dat het best leuk is om met een schaar in je haar te gaan knippen. Nu ga je waarschijnlijk liever naar een Delft kapper. Het gaan naar een kapsalon Delft is toch wat veiliger dan naar het zelf te knippen.

 

Nu de tanden nog, het westerse schoonheidsideaal is natuurlijk dat je tanden heel mooi wit en glanzend zijn. Toch heeft niet iedereen dat geluk met zijn of haar tanden, dus er zijn een paar dingen die je kan doen om je tanden er zo verzorgd mogelijk uit te laten zien. Poets je tanden sowieso heel goed elke dag, 2 à 3 keer per dag. Als dat niet helpt, dan kan je altijd nog je tanden laten bleken.

https://www.onekappers.nl/