Weirdmakers
Image default
Society / Holidays

Corona verveling tegen gaan

Door de corona maatregelen zit je steeds meer binnen. Zo ontstaat bij veel mensen verveling. Dit gaat zeker een rol bij jongere mensen spelen. Voor de maatregelen ging je naar school, sprak je af met vrienden, speelde je voetbalwedstrijden, ging je stappen, deed je een drankje in de kroeg, ging je op vakantie, ging je uit eten en ga zo maar door. Dit is door al die maatregelen zeer lastig of niet meer mogelijk geworden. Toch wil je ergens mee bezig zijn en je niet gaan vervelen. In dit artikel een paar tips om de verveling tijdens de lockdown tegen te gaan.

Kleding upstylen
Nu je vaak noodgedwongen thuis zit, is het een goed moment om je kledingkast te gaan uitzoeken. Kijk naar welke kleding je niet meer draagt of past en ga daar mee knutselen. Maak bijvoorbeeld van een oude broek een rokje. Zoek al je kleren uit ga ze passen, gooi ze weg of knutsel ermee. Zo wordt je kleding kast weer up to date en hip.

Videobel met vrienden
Als je je nu echt verveelt en je vrienden erg mist, omdat het heel lastig is om die nu nog te zien, ga dan met ze videobellen. Videobellen mag altijd! Op deze manier zie je je vrienden weer even en kan je samen weer lekker bij kletsen en geiten. Helaas is het wel allemaal via een schermpje, maar het is altijd beter dan niks.

Vakantie in eigen tuin
De laatste tip die ik heb is, maak een vakantie gevoel in je eigen tuin. Doe dit bijvoorbeeld door een opblaasbare jacuzzi aan te schaffen. Zo’n opblaas bubbelbad kan een vakantie gevoel aan huis geven. Je kan nu toch nog lekker genieten met een drankje door heerlijk in warm water met bubbels te gaan zitten. Dit kan ook zeer goed tegen de verveling zijn, lekker rustig in een bubbelbad zitten.

http://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl