Weirdmakers
Image default
Society / Holidays

Corona besmettingen tegengaan

Nu de zomer in zicht is en de coronavaccinaties op volle gang aan het draaien is, is de kans dat we weer leuke dingen mogen doen en op vakantie kunnen erg groot. We moeten er alleen met z’n alle voor zorgen dat we hard ons best doen dat de corona besmettingen flink naar beneden gaan. Op deze manier kunnen we weer snel leuke dingen doen. Hoe zorg ik er nu voor dat de corona besmettingen minder worden? Ik zal in deze blog een aantal manier geven die je kunt gebruiken om de besmettingen te voorkomen.

Schoonmaken
Een manier om ervoor te zorgen dat je minder snel het corona virus oploopt of doorgeeft, is om ervoor te zorgen dat je alles netjes schoon maakt en desinfecteert. Was geregeld je handen om zo eventuele covid virussen op je handen te doden, probeer zoveel mogelijk plekken die veel worden aangeraakt schoon te poetsen om daar alle virussen op te doden. Op deze manier zorg je ervoor dat het virus geen kans krijgt om zich te nestelen in iemand anders. Voordat die dit kan doen is het namelijk al dood gemaakt door het schoonmaakmiddel.

Contact vermijden
De beste manier om de besmettingen te minderen is door zoveel mogelijk fysiek contact te vermijden. Je kan dit bij het uitnodigen van bezoek door bijvoorbeeld een virtuele receptie doen. Via een onbemande receptie kan je een hoop contact vermijden. Met dit systeem hoef je alleen maar je ontvangen QR-code te scannen en de uitnodiger weet dat de bezoeker er is. Zo kan je dus veel contact vermijden en hoef je je niet fysiek aan te melden bij de receptie.

Een tweede manier van contact vermijden is door gewoon zelf altijd anderhalve meter afstand te houden. Dit kan soms zeer lastig zijn maar probeer toch altijd die afstand te bewaren. Zo verklein je de kans op besmettingen en kunnen er weer sneller versoepelingen komen.

http://economy.nl