Weirdmakers
Image default
Society / Holidays

Het grootste winkelcentrum van Nederland

Het grootste winkelcentrum van Nederland

In Zuid-Holland is aan het begin van dit jaar het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland geopend. Het centrum is in Leidschendam te vinden, dat net buiten Den Haag gelegen is.  Het nieuwe centrum heet: The mall of the Netherlands. Nu de maatregelen steeds meer versoepeld worden, mag een uitstapje naar dat grote centrum zeker niet ontbreken. En doordat het overdekt ism is het zowel in warme als koude dagen ideaal om aan de warmte te ontsnappen of om juist even de kou de ontlopen. Wat is er allemaal in het nieuwe populaire centrum te beleven?

Winkelen

In the Mall of the Netherlands vind je meer dan 230 winkels. Van een laptop winkeltot aan een hippe schoenen winkel. Je vindt er echt van alles. Vooral voor leerlingen die na de zomer gaan studeren is dit een leuk centrum. Het is er namelijk mogelijk om een laptop zelf samenstellen!

 

Eetgelegenheden

Het centrum heeft een groot aanbod aan eet-en drinkgelegenheden. In het centrum zijn 50 horeca- en leisure gelegenheden en een bioscoop met 10 zalen te vinden.  Zo vind je er bijvoorbeeld de MC Donalds, Burger King, KFC. De kans dat je je er gaat  vervelen is dus minimaal.

Den Haag is een nieuw winkelcentrum rijker. Net buiten de stad vind je er het grootste overdekte centrum van Nederland. The mall of the Netherlands heeft meer dan 230 winkels en 50 horecagelegenheden. Daarnaast is er nog een aparte ruimte voor vrijetijdsbesteding en een bioscoop te vinden. De bioscoop heeft 10 zalen en is de perfecte manier om je dag in af te sluiten. Nu de corona maatregelen steeds meer versoepeld worden, is een dagje Mall of the Netherlands de perfecte uitstapje. Als het buiten te warm of koud is, dan biedt het overdekte centrum je een goede mogelijkheid om te ontspannen aan de weersomstandigheden buiten. Wanneer ben jij van plan om het centrum te ontdekken?

https://laptopzelfsamenstellen.nl/