Weirdmakers
Image default
Society / Holidays

De beste telefoons voor mooie vakantiefoto’s

De beste telefoons voor mooie vakantiefoto’s

Vorige week heeft het kabinet officieel bekend gemaakt dat het vanaf deze maand weer is toegestaan om te reizen naar een aantal landen zonder te veel beperkingen. Het is weer mogelijk om weer op vakantie te gaan naar een aantal Spaanse, Griekse en onder andere Portugese steden en eilanden. Bij terug- en aankomst is er vanaf nu gelukkig geen quarantaine plicht keer. Daarnaast hoeft men zich bij landen met een positief reisadvies geen zorgen te maken om eventueel vast te komen zitten. Nu je weer na lange tijd weer op vakantie kunt, is het tijd om weer een goede smartphone aan te schaffen. Welke smartphones hebben de beste camera’s voor het maken van mooie vakantiefoto’s?

Iphone

De iphone behoort al jarenlang tot één van de populairste telefoonmerken. Dat de Iphone erg gewild is is volkomen begrijpelijk. De telefoon heeft namelijk veel voordelen en extra functies die je bij een andere soort telefoon niet hebt. Maar het grootste voordeel van de Iphone is het feit dat Apple beschikt over één van de beste camera’s.  Met bijvoorbeeld de Iphone 12 ben je deze zomer in staat om de mooiste foto’s te schieten. Maar vergeet niet: hoesjes iphonezijn noodzakelijk. Als je Iphone valt zonder dat het een hoesje heeft, dan heeft dan negatieve gevolgen voor de kwaliteit van je camera.

 

Samsung

Niet alleen de Iphone is erg populair voor het maken van mooie vakantiefoto’s. Ook de Samsung weet steeds meer harten van consumenten te veroveren.  De Samsung Galaxy S20  heeft bijvoorbeeld 12 megapixel op de standaard lens. En de groothoeklens heeft maar liefst 12 megapixel. Verder beschikt die Samsung ook over een 8 megapixel telelens. Dat deze telefoon ideaal is voor het maken van de perfecte foto’s hoeft niemand je meer uit te leggen. Maar net als het belang Iphone hoesjes, is het ook bij een Samsung belangrijk dat je beschadiging voorkomt. En dat kan door middel van een hoesje.

https://iphonehoesjes.nl/