Weirdmakers
Image default
Society / Holidays

Afleiding? Probeer eens gossip sites!

Afleiding? Probeer eens gossip sites!

 

Herken je van dat soort dagen dat je eindeloos aan het werken ben en wanneer je eindelijk klaar ben eigenlijk geen idee heb wat je moet doen met al die tijd? Ik heb dat ook wel eens. Na een hele vermoeiende dag heb ik geen zin meer om van alles te gaan doen. Ik ga dan niet meer sporten of heel veel opruimen. Ik wil dan gewoon lekker een douche kunnen nemen en beneden op de bank in een dekentje willen kruipen terwijl ik Netflix kijk. Helaas kan dit niet altijd. Misschien moet je na je werk gewoon nog een beetje doorwerken of toch nog even een wasje draaien. Om dan toch tussendoor nog even afleiding te hebben raad ik dit aan: Bezoek eens sites met roddelnieuws.

Gossip sites zijn ontzettend vermakelijk. Je ben in een hele kleine tijd helemaal op de hoogte van alle laatste nieuwtjes. Je weet wie wat heeft gedaan of wie er nu weer verloofd zijn. Je komt behoorlijk wat tegen. Allemaal leuke en soms vervelende dingen die zijn gebeurd met onze BN’ers.

Door roddelnieuws te lezen ben je op de één of andere manier toch heel erg verbonden met de rest van Nederland en soms zelfs de wereld, want niet alleen bekende Nederlanders krijgen de spotlight op die websites. Het is net wat je leuk vind om over te lezen. Soms zijn het ook gewoon filmpjes met een kleine toelichtende tekst eronder. Voor de context.

Ik merk zelf heel erg dat ik door dit soort sites toch het gevoel kan kweken dat ik even helemaal in een andere wereld heb gezeten. Heel eventjes ontspannen en leuke artikelen lezen over mensen die ik ken, ook al is het maar van gezicht of naam. Je moet natuurlijk wel opletten dat je niet te afgeleid raakt. Het kan zo maar zijn dat het een kwartier later is terwijl je met jezelf had afgesproken om even vijf minuutjes te gaan kijken en lezen.

https://www.showbizz24.nl/

Gerelateerde artikelen

Ontwikkel jouw talent in het maatschappelijk domein

Uitbesteden van loonadministratie

Villa huren op Curacao