Weirdmakers
Image default
Society / Holidays

Nooit meer een koud huis in de winter

In de winter is de temperatuur aanzienlijk gedaald ten opzichte van de temperatuur gedurende de zomerdagen, waardoor het ook weer hoog tijd wordt om de stand van de verwarming wat te verhogen. Aanvullend dragen we dikkere truien en jassen en halen we massaal wollen dekentjes uit te kast om gedurende de dag lekker warm te blijven. Toch lijkt het maar koud te blijven in alle kamers van het huis en je vraagt je af waarom. De verwarming staat namelijk inmiddels haast op de hoogste stand en je loopt al met vier laagjes kleding door het huis…

Isolatieproblemen zijn de grootste boosdoener voor de energierekening. Daarbij komt, dat het eigenlijk helemaal niet lijkt te helpen om de verwarming hoger te zetten om de kou tegen te gaan. Door alle kieren in de raamkozijnen en deurposten dringt de kou binnen, wat niet tegen te houden is met de huidige isolatie in het huis. Om die reden kun je bij Direct Een Kozijn een eigen kunststof kozijn op maat bestellen, zodat jij voor eens en altijd een einde kan maken aan de isolatieproblemen binnenshuis. Vul de afmetingen in van het kozijn en het aantal delen waaruit het bestaat. Vervolgens kun je een keuze maken uit het glastype, de kleur en het profiel. Stel alles zo in dat wij voor jou het ideale kozijnen kunnen samenstellen. Tot slot krijg je direct een voorbeeld van het kozijn te zien, tegelijk met de prijs. Zo heb je direct een kozijn én direct een prijs.

Ervaar jij geregeld last van de kou in de winter of juist veel last van de warmte in de zomer? Verhelp dan jouw isolatieproblemen met de kunststof kozijnen van Direct Een Kozijn. Aarzel niet langer en bezoek de website van Direct Een Kozijn om jouw perfecte kozijn samen te stellen en het kozijnen bestellen. Zo ben je binnen de kortste keren van de slechte isolatie af en kun je langdurig genieten van optimale isolatie!

https://directeenkozijn.nl/