Posted on

Iemand die 50 jaar getrouwd is, moet je een bijzonder cadeau geven. 50 jaar getrouwd zijn is immers niet niets! Een stel die 50 jaar getrouwd is moet een cadeau krijgen dat past bij hoe bijzonder het is om na 50 jaar getrouwd te zijn, nog steeds samen te zijn! Een cadeau dat bij een feest hoort ter gelegenheid van 50 jaar getrouwd te zijn moet iets te maken hebben met het jubileum zelf, het kan niet zomaar een cadeautje zijn die je in de winkel koopt. Het cadeau moet herinneringen oproepen aan het 50 jaar getrouwd zijn, het moet nostalgische waarde hebben. Daar zat ik over te peinzen toen ik werd uitgenodigd voor het feest van mijn vriendin, die al 50 jaar getrouwd was met haar man. Welk cadeau moest ik hen geven?

Een glossy over 50 jaar getrouwd zijn

Het idee voor het ideale cadeau viel als een donderslag bij me naar binnen, het zou perfect passen bij de viering voor 50 jaar getrouwd zijn! Eerst zat ik te twijfelen over een fotoboek die alle herinneringen zou bevatten van de 50 lange jaren samen, maar daar had ik al redelijk wat van gemaakt. Toen herinnerde ik me dat mijn zus een glossy had gekregen als cadeau op haar trouwdag, en die was goed in de smaak gevallen bij haar, en alle gasten. De glossy zat vol met foto’s van haar en haar geliefde, en met verhalen over de twee, wat ze allemaal hadden meegemaakt en wat er verwacht werd van ze in de toekomst. Ik had het perfecte cadeau gevonden voor mijn vriendin, de glossy zou gaan over 50 jaar getrouwd zijn, wat zij en haar man allemaal hadden meegemaakt, foto’s van hun bruiloft, leuke anekdotes en nog veel meer!

Het cadeau geven

De blik op het gezicht van mijn vriendin, toen ze het cadeau kreeg, was een van de leukste dingen die ik in mijn hele leven gezien had. 50 jaar getrouwd, en ik kon haar nog steeds verrassen! De rest van de gasten vonden het ook een super leuk cadeau, ik ben er goed mee geslaagd.