Weirdmakers
Image default
Mode en Kleding

Waarom zijn Vans schoenen zo populair?

Meestal zie ik bijna overal waar ik kom mensen Vans schoenen dragen, vooral in het winkelcentrum. Als ik naar de Vans winkel in het winkelcentrum ga, is het meestal stampvol omdat ze met nieuwe schoenen uit komen waar de mensen dol op zijn. De Vans winkel verkoopt schoenen, kleding, sokken en spray reiniger voor je schoenen. Vans is een erg populaire schoenenwinkel omdat ze comfortabel en stijlvol zijn, en je er ook mee kunt skateboarden. Op 16 maart 1966 richtten James Van Doren, Paul Van Doren, Gordon Lee en Serge D. Elia in de straat 704E Broadway, in Anaheim, Californië, de schoenenwinkel Vans op. De Van Doren Rubber Company was uniek in die zin dat het schoenen fabriceert en ze direct aan het publiek verkoopt.De schoenen kosten $49 en meer, wat behoorlijk duur is. In het OC Block, een openlucht winkelcentrum, hebben ze een Vans skatepark. Je kunt er schoenen kopen, skateboards, en skateboard materialen zoals wielen.

De reden waarom Vans schoenen zo populair werden is omdat skaters ze zouden dragen. Dan vroegen mensen waar ze die vandaan hadden, en werd het doorgegeven. Beroemde skateboarders droegen Vans, en dan volgden hun fans. Vans had niet echt beroemdheden nodig om hun product te verkopen, ook al houden veel beroemdheden, kunstenaars, musici, atleten van het merk Vans. De reden waarom is dat het unieke schoenen zijn en hun eigen stijl hebben voor meisjes, jongens, en sommige zijn voor allebei. Ze hebben verschillende soorten schoenen, die zijn Classic slip on, High tops, Era, Canvas, Authentics, en Sk-8 hi. Ze zijn allemaal leuk, comfortabel, en stijlvol.

De klantenservice is echt gastvrij voor iedereen. Ze heten je welkom binnen, en zijn echt goed in het helpen zoeken van je schoenmaat. Ze hebben geen slechte houding, en proberen je meer te verkopen. Ze helpen je veel, want ze lopen in principe heen en weer om de juiste schoenmaat voor jou en andere mensen te vinden.