Weirdmakers
Image default
Mode en Kleding

Hoe biedt een koelsjaal verlichting tijdens de menopauze?

Tussen hun veertigste en zestigste levensjaar krijgen vrouwen te maken met de menopauze. Uw oestrogeenspiegel daalt dan sterk, waardoor de hypothalamus  – het gebied in uw hersenen dat verantwoordelijk is voor de temperatuurregulatie – in de war raakt. Het hersengebied denkt een hoge temperatuur waar te nemen en stuurt vervolgens signalen naar uw lichaam om het af te koelen. Dit leidt tot de welbekende opvliegers, die u zowel overdag als ’s nachts kunnen overvallen.

Een razendsnel middel tegen opvliegers

Een koelsjaal is een effectief middel tegen opvliegers. U draagt hem om uw nek, waardoor het bloed in de meest essentiële aderen – die van en naar de hersenen lopen – gekoeld wordt. Wanneer dit verder door uw lichaam stroomt, zorgt het ook daar voor verkoeling. De verkoelende werking van dit product zorgt ervoor dat er met deze plotseling opkomende symptomen van de overgang snel wordt afgerekend. Uw hartslag wordt lager en uitdroging wordt voorkomen. Een koelsjaal schaft u aan bij Comfort Cooling Products, dé distributeur op het gebied van koelingsproducten.

Een product dat uit oog voor innovatie werd geboren

Comfort Cooling Products mag zich dé specialist op het gebied van verkoelingsproducten voor mensen noemen. De producten die het bedrijf verkoopt, worden door een Canadese producent vervaardigd die bekendstaat om zijn oog voor innovatie. Het koelsjaaltje is daar een voorbeeld van. Dat dit middel tegen opvliegers door deze expert wordt aangeboden, is dan ook geen toeval. Zij werken tevens samen met menopauzespecialist EstroCare.

Maak gebruik van een handige sjaal

Comfort Cooling Products biedt verkoelingsproducten aan die voor een ieder eenvoudig te gebruiken zijn, bijvoorbeeld als middel tegen opvliegers. Om van de verlichting van de koelsjaal te profiteren, legt u hem twintig tot dertig minuten in lauwwarm water. Voor extra verkoeling kunt u de koelsjaal vervolgens in de koelkast leggen, echter nooit in de vriezer. Koelsjaals zijn vervolgens vierentwintig uur lang effectief in het absorberen van uw lichaamswarmte. Maak daarom gebruik van dit hulpmiddel en bestel uw sjaal online!