Weirdmakers
Image default
Mode en Kleding

Trouwen in stijl met de trouwschoenen heren van Shoelia

Het is eindelijk zo ver, je gaat trouwen! Dit wordt de mooiste dag van je leven waarbij je het ja-woord zal gaan uitspreken naar je aanstaande. Als man en als vrouw wil je er natuurlijk prachtig bijlopen op deze dag. Daarom is het goed om alvast een blik te gaan werpen op de trouwschoenen heren bijvoorbeeld. Je hebt misschien al wel een pak uitgezocht, of je hebt wel een pak (kleur) in gedacht en bent nu op zoek naar schoenen die daar goed bij passen. Omdat het niet zomaar een werkdag of een normale dag is, wil je natuurlijk wel dat de trouwschoenen heren net even wat anders zijn dan normaal. Je wil deze dag nog specialer maken dan deze al is en dat kan je doen door er zelf ook uit te knallen wanneer je naar het altaar loopt. 

Aan de slag

Bij Shoelia worden er diverse trouwschoenen heren ontworpen en gemaakt, waar je zeker goed mee voor de dag komt en net even wat anders bent dan een ander. Hier worden namelijk unieke schoenen gemaakt, die dus niemand anders kan hebben en dat maakt deze dan ook zo speciaal. Dat is precies wat jij nodig hebt wanneer je gaat trouwen en daarom is het zeker de moeite waard om er een keer een kijkje te gaan nemen. Het leuke hieraan is, is dat je niet alleen de trouwschoenen heren hier kan laten ontwerpen en laten realiseren, maar dat je bijvoorbeeld dan ook nog kan kiezen om een stropdas en / of een ceintuur in dezelfde stof te laten maken, zodat dit goed bij elkaar past.

Ontwerpen

Ontwerpers kijken met je mee naar de beste opties. Dit wordt onder andere ook afgestemd op het pak dat je gaat dragen. Draag je bijvoorbeeld een mooi donkerblauw pak, dan kan je kiezen voor schoenen met behoorlijk wat kleur, om ze er het uit te laten springen, maar een wat rustigere donkere kleur kan ook erg stijlvol staan. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat wat betreft de trouwschoenen heren.