Weirdmakers
Image default
Mode en Kleding

Nieuwe tas-tijd? Kies voor een tas die bij je past

Nieuwe tas-tijd? Kies voor een tas die bij je past

Je hebt je kast helemaal vol liggen met leuke kleding maar een leuke tas heb je nog niet gevonden die echt bij je past en je hebt nog geen idee hoe je dat moet aanpakken. Met behulp van een paar tips kom je echt uit op een tas die helemaal bij je outfit en karakter past.

Tijd om te shinen

Heel vrouwen staan er niet bij stil wat voor tassen er bij hun figuren passen. Voorheen namen ze ook niet de tijd om echt goed rond te kijken voor een goede tas. Ze kochten maar wat in de hoop dat het bij hun outfit zou kunnen passen. Maar als je nu in de tijdschriften en roddelbladen kijkt naar bekendheden dan hebben ze zo’n leuke outfit en die tasjes daar kun je alleen maar van dromen. Maar jij kunt ook je eigen stylist worden, door even te kijken bij deze collectie van matt nat zal er vast wel een leuk tasje ertussen zit die je ook in het tijdschrift hebt gezien die erop lijkt.

Beloon jezelf met een leuke tas

Iedere vrouw mag zichzelf zo nu en dan wel eens verwennen met een leuke tas van the chesterfield brand. De bruine lederen look kun je goed combineren met vele leuke outfits en het straalt echt warmte uit. Maar even terug te komen welke tips er zijn waarmee je rekening dient te houden als je een tas gaat aanschaffen. Als je best groot bent dan kies vooral dan niet voor een te kleine tas. Waarom? Je lijkt dan wat groter en de tas valt dan niet op, je contour is belangrijk bij het dragen van een tas. Grote tassen zie je vaak dat vrouwen deze dragen overdag en bij een speciale gelegenheid dragen de vrouwen meestal een wat kleinere tas bij zich. De uitvoering van de tassen in de avond zijn wat pittiger dan overdag, want dan houden vrouwen de tassen wat meer neutraler. Wat je je ook kunt afvragen past een tas bij jouw karakter? Een kleine tas betekent dat je een opgeruimd en een secuur typetje bent. En als je kiest voor een grotere tas betekent dat je heel zorgzaam bent en vaker een ander persoon snel te hulp schiet. Hoe dan ook, kies een tas waar jij je happy bij voelt. Succes met het uitzoeken van jouw perfecte tas.