Weirdmakers
Image default
Mode en Kleding

Dé specialist in leren producten vindt u op de markt in Tilburg

Bent u op zoek naar de mooiste leren producten? Neem dan eens een kijkje op de markt in Tilburg, waar de specialisten van CLD Lederwaren uit Alphen te vinden zijn. Hier staan zij met regelmaat met prachtige lederwaren die bij iedereen in de smaak vallen. Denkt u bijvoorbeeld aan portemonnees, horlogebandjes, tassen en meer. Daarnaast hebben zij een eigen tassenmerk opgezet. Op vrijdag vindt u CLD Lederwaren, gevestigd in Alphen, op de markt in Tilburg op het Wagnerplein. Op zaterdag vindt u hen op het Koningsplein. Bezoekt u hun marktkraam met lederwaren en heeft u een vraag over een of meerdere producten? Stel dan gerust al uw vragen. Hun specialisten geven u graag deskundig advies en vertellen u meer over de lederwaren die zij verkopen. Bekijk ook eens hun webshop zodat u direct weet welke producten u allemaal in hun aanbod vindt.

De mooiste leren accessoires voor iedereen

Leren accessoires zijn tijdloos; ze blijven altijd stijlvol en modieus voor zowel mannen als vrouwen. CLD Lederwaren weet dit als geen ander, terwijl ze hun collectie blijven vernieuwen met unieke en trendy lederwaren. Op de markt in Tilburg vindt u alle inspiratie en vindt u zeker de leren producten die bij u passen. Bent u op zoek naar een mooie nieuwe tas voor uzelf of voor iemand anders? Wilt u (alvast) lekker warme handschoenen voor in de winter aanschaffen? Of is uw portemonnee aan vervanging toe? CLD Lederwaren is op vrijdag en zaterdag dé plek waar u moet zijn op de markt in Tilburg. Daarnaast staan ze ook op verschillende andere markten in de regio. Die plaatsen vindt u op hun website.

Bestel direct in de webshop

Heeft u een mooi leren product in de webshop gevonden? Dan kunt u direct een bestelling plaatsen. U profiteert van gratis verzending vanaf € 75,- en u betaalt eenvoudig met onder meer iDEAL of PayPal. Bekijk op uw gemak de collectie van CLD Lederwaren, plaats vandaag nog uw mooiste producten in uw winkelmand en geniet over een paar dagen van uw prachtige nieuwe leren accessoires!

https://www.cld-lederwaren.nl/