Weirdmakers
Image default
Mode en Kleding

waarom kiezen voor een bralette bh

waarom kiezen voor een bralette bh

Het dragen van een bralette bh wordt steeds populairder. Ondanks het feit dat er steeds meer verschillende soort bh op de markt komen, zien we dat de laatste jaren de bralette bh ontzettend in opkomst is. Niet zo gek natuurlijk! Deze bh is niet alleen ontzettend comfortabel, maar tevens ook enorm uitdagend. Vooral wanneer je je vrouwelijke vormen wilt accentueren, is deze bh een absolute aanrader. Dus heb jij altijd een zelfde soort bh, maar vind je het wel een keer tijd worden voor iets anders? Dan is het goed eens om je heen te kijken en de verschillende soorten bh met elkaar te vergelijken. Een bralette is één van die bh’s die je absoluut een keer moet hebben gezien en gedragen. Waarom, dat vertellen we je hier! 

Wat is een bralette bh?

Het is voordat we verder gaan met waarom jij een bralette bh zou moeten dragen handig, voor degene die dit nog niet weten, wat een bralette is. Waar we de meeste bh’s zoals een elomi bh en freya bh wel kennen, is de bralette vaak nog niet bij iedereen zo bekend. Een bralette is een bh, die in tegenstelling tot veel andere bh’s niet is voorgevormd. Dit betekent dus allereerst, dat deze bh niet is voorzien van een beugel. Daarnaast is ook het verschil ten opzichte van andere bh’s, dat deze specifieke soort niet is onderverdeeld in cupmaten zoals we dit normaliter van een bh zijn gewend, maar in de maten S, M en L. In principe is deze bh te vergelijken met een hempje. Wat we vaak zien, is dat ze worden gemaakt van een zacht materiaal om alle vormen volledig tot hun recht te kunnen laten komen.

Hoe wordt de bralette gedragen

Je kunt de bralette bh op verschillende manieren dragen. Het grote voordeel is, is dat je in principe niet hoeft na te denken onder welke kleding je deze bh draagt. Wel is het goed je te realiseren dat deze bh de vormen extra goed accentueert. We kunnen ons dus heel goed voorstellen, dat je het waarschijnlijk niet fijn vindt om een bralette kant te dragen naar je werk onder een strak en zelfs ietwat doorschijnend shirtje. Wil je een ietwat uitdagende look creëren, draag deze bh dan onder een laag uitgesneden shirt of blouse, zodat deze bh ook daadwerkelijk voor een deel zichtbaar is. Uiteraard is het volledig aan jezelf, wanneer je ervoor kiest deze te dragen. Niet iedere gelegenheid leent zich echter voor een dergelijke look.