Weirdmakers
Image default
Mode en Kleding

Komt de Teddy jas weer terug in 2021?

De Teddy jas is al behoorlijk lang in de mode en je ziet ze tot nu toe elk jaar weer terug komen. Ben je op zoek naar een nieuwe jas en wil je graag weten of dit een mode trend van 2021 word? Dan ben je hier op het goede adres. Dit jaar wordt de Teddy jas ook weer deel van de winter collectie, kijk op de website van By Elena en vindt jouw teddy jas! De teddy jas is te krijgen in verschillende kleuren en maten. 

Soorten en maten

De Teddy jas heb je vast al een voorbij zien komen en misschien draag je er zelf wel eentje. De teddy jassen zijn in veel verschillende vormen, maten, stoffen en kleuren te krijgen en dat maakt het ook zo leuk! Iedereen heeft een ander lichaam en niet iedereen staat een lange jas bijvoorbeeld. Voor de kleinere personen zijn er dan ook kortere jassen beschikbaar en zelfs bomber jassen. Er zal zeker wel een teddy jas bij zitten die bij jou past en waar je je goed in voelt.

Prijs

Een teddy jas kan heel erg verschillen in prijs en dat hangt af van de soort stof of stoffen die gebruikt zijn bij het maken van de jas. Een originele teddy jas is gemaakt van echt schapenwol. Een teddy jas van echt schapenwol kan behoorlijk duur zijn, maar niet getreurd er zijn teddy jas met namaak stoffen die een stuk goedkoper zijn! 

De teddy jassen met namaak wol kunnen echter wel een stuk kouder zijn en zullen makkelijker te doordringen met water zijn dat de echte schapen wollen jas. Ben je op zoek naar een goed regenbestendige winter jas? Dan zou ik zeker niet voor de teddy jas kiezen. 

Het grootste nadeel aan de teddy jas is dat deze niet heel makkelijk schoon te maken zijn.