Weirdmakers
Image default
Mode en Kleding

Kies met Eight & Bob voor een exclusief merk

Eight & Bob is een exclusief merk dat ooit in Frankrijk is begonnen onder de elite. De Fransman Albert Fouquet heeft de geur ontdekt en wilde het eerst niet op de markt brengen. Via John F. Kennedy, die erg gecharmeerd was van het parfum van Fouquet, is het merk onder de naam Eight & Bob naar Amerika gekomen. Inmiddels is het merk ook in Europa erg populair, maar nog steeds exclusief. Dit is voornamelijk te danken aan het hoofdingrediënt: takjes ‘Andrea’. Deze takjes zijn zo schaars dat er maar een beperkt aantal producten van gemaakt kunnen worden per jaar.

Deze producten bestel je eenvoudig online

Omdat er jaarlijks dus maar een beperkt aantal producten vervaardig worden, weet je zeker dat je met Eight & Bob een exclusief merk in huis haalt. Bij White, een specialist in herenkleding van diverse topmerken, vind je ook een collectie van Eight & Bob. Ze verkopen niet alleen parfum, maar bijvoorbeeld ook shower gel, aftershave en deodorant van dit merk. Wil je deze producten aanschaffen? Bezoek dan de webshop en voeg jouw favoriete producten toe aan je winkelmandje. Ga je liever naar een fysieke winkel om parfum te kopen? Dan kun je er ook voor kiezen om de winkel van White in Den Haag te bezoeken en het aanwezige personeel eventueel om advies te vragen.

Ontdek het complete aanbod van deze specialist

White biedt dus niet alleen parfum aan, maar ook herenkleding van diverse topmerken. Denk bijvoorbeeld aan jassen van Canada Goose en schoenen van Diemme. Ben je geïnteresseerd in deze producten? Dan bestel je ze eenvoudig online en ontvang je de bestelling snel in huis. Zo loop je binnen de kortste keren met een nieuwe, unieke look over straat. Heb je nog vragen over het aanbod of over de bestelprocedure? Neem dan contact op met de experts van White via hun website. Zij helpen je graag verder.

https://www.whiteonline.nl/

Gerelateerde artikelen

Waarom zijn Vans schoenen zo populair?

Nieuwe tas-tijd? Kies voor een tas die bij je past

Waar moet je op letten bij het kopen van een korte werkbroek?