Posted on

Voordat je begint met fitness is het belangrijk dat je jezelf doelen stelt. Waarom wil je gaan fitnessen? Wat wil je bereiken? En binnen welke periode wil je graag resultaat zien? Doordat je doelen stelt kun je gericht gaan trainen. Vraag aan een fitnesstrainer of een online coach of hij of zijn een persoonlijk plan voor je willen opstellen. Zo weet je precies op welke dag je welke oefeningen moet doen. Dit biedt houvast.

Apparatuur en accessoires

Met behulp van de juiste apparatuur en accessoires kun je jouw doelen bereiken. Ben je van plan om thuis te trainen? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Rhodos. Hier vind je alles wat je nodig moet hebben om te sporten. Van loopbanden en roeitrainers tot dumbbells en buikspiertrainers: je vindt het hier allemaal.

De uitvoering

Als je gaat fitnessen dan is het belangrijk dat je een oefening op de juiste manier uitvoert. Als je in de sportschool traint dan loopt er vaak wel een trainer rond die je kan adviseren. Wil je liever thuis aan de slag? Dan raden we je aan om je apparatuur en accessoires te bestellen bij Rhodos. De artikelen zijn betaalbaar en van goede kwaliteit. Als je een aankoop doet dan bij Rhodos, zoals een crosstrainer, roeitrainer of krachtstation dan is het belangrijk dat je goed advies krijgt over het gebruik van het toestel. Onze specialisten bieden je geheel vrijblijvend advies op maat. Dit doen we tijdens een adviesgesprek. We letten goed op je houding en bewegingen en geven je eventueel tips waar je op moet letten, zodat je uiteindelijk een goede houding aanneemt tijdens het trainen.

Bekijk instructievideo’s

Als je thuis sport dan heb je niet altijd iemand in de buurt die een bepaalde oefening voor kan doen. Op YouTube vind je een hoop filmpjes van professionele fitnessgoeroes die precies voordoen hoe je een bepaalde oefening uitvoert.

Gouden tip

Nu we je al deze beste fitnesstips voor beginners hebben gegeven, blijft er nog één gouden tip over. Blijf doorzetten! Misschien zie je niet meteen resultaat, maar geloof ons: als je maar lang genoeg volhoudt dan behaal je jouw doelen.

https://www.rhodos-shop.nl/