Weirdmakers
Image default
Verbouwen

Nu is een goed moment om asbest golfplaten te verwijderen tegen lage kosten per m²

De specialisten van Asbestsanering de Kempen uit Someren zijn gespecialiseerd in het saneren van asbest golfplaten. Zij kunnen niet enkel uw asbest golfplaten verwijderen tegen lage kosten per m², ze bieden ook een dienst aan voor de renovatie van uw schuur, stal of loods. Ze verwijderen dus niet enkel de golfplaten, ze leggen ook een nieuwe dakbedekking neer. Hierdoor is uw pand weer zo goed als nieuw. Waarom zou u nu asbest golfplaten laten verwijderen tegen lage kosten per m²? Uiteraard is de voornaamste reden dat asbest niet goed is voor uw gezondheid. Het is echter ook zo dat er wellicht een asbestverbod aankomt. Hierdoor moeten de asbest golfplaten zo snel mogelijk verwijderd worden. Het is dus wellicht verstandig om dit nu vast te laten doen; de specialisten van Asbestsanering de Kempen uit Someren staan in dit geval voor u klaar.

Het stappenplan van deze specialist

Aangezien het verwijderen van asbest golfplaten tegen lage kosten per m² een nauwkeurig werkje is, gaan deze specialisten stapsgewijs te werk. Hierdoor weet u ook direct waar u aan toe bent. De eerste stap is het bekijken van de huidige situatie. Vervolgens stellen deze experts een rapport op en sturen zij een sloopmelding naar de desbetreffende gemeente. 28 dagen na deze melding gaan deze experts voor u aan de slag met het verwijderen van de asbest golfplaten. Zij doen dit op een vooraf afgesproken datum, na een voorinspectie. De voorinspectie maakt duidelijk of de locatie klaar is voor de start van de sanering. Eventueel moeten er nog werkzaamheden, zoals het schoonmaken van de locatie, voordat het verwijderen van asbest golfplaten tegen lage kosten per m² kan beginnen. Zodra ze klaar zijn met het saneren, worden de asbest golfplaten volgende de geldende richtlijnen afgevoerd en wordt de nieuwe dakbedekking geplaatst. Dit alles kost u maar tussen de €25,- en de €30,- per m² exclusief btw.

Maak nu een afspraak met deze expert

Wilt u uw asbest golfplaten laten verwijderen tegen lage kosten per m²? Neem dan gerust contact op met deze specialist uit Someren. De ervaren medewerkers voorzien u graag van passend advies of geven u meer informatie over het saneren van asbest golfplaten.

https://www.asbestsaneringdekempen.nl/