Weirdmakers
Image default
Verbouwen

Sta sterk bij onderhandelingen dankzij een bouwtechnisch onderzoek

Heeft u plannen om een pand aan- of juist te verkopen? Dan is het van belang dat u een bouwtechnisch onderzoek laat uitvoeren. Tijdens een bouwtechnisch onderzoek wordt uw pand op verschillende punten geïnspecteerd. Voldoet het bijvoorbeeld aan bepaalde eisen voor de fundering, muren, metselwerk en de riolering? En zijn alle elektrische installaties in orde? Om een betrouwbaar inzicht in de staat van een pand te krijgen, schakelt u het best een specialist in die dit onderzoek kan uitvoeren. Als u in Rotterdam of omgeving woont, is Bouw Techno Keuring Nederland uit Hellevoetsluis dé expert die het bouwtechnische onderzoek van uw pand op vakkundige wijze voor u realiseert.

Krijg inzicht in de gebreken van uw pand

In het eerste opzicht zijn gebreken van een pand vaak niet direct zichtbaar. Door een bouwtechnische keuring van uw pand in Rotterdam of omstreken uit te laten voeren, komen deze gebreken aan het licht. Bouw Techno Keuring Nederland uit Hellevoetsluis heeft een prettige werkwijze als het aankomt op de uitvoering van een bouwtechnisch onderzoek. Zo zorgen zij voor een uitgebreide, digitale rapportage met daarin alle gebreken en de kosten van de gebreken van het pand. U ziet daarbij ook of het om gebreken gaan die op korte termijn opgelost moeten worden of die juist op de langere termijn problemen kunnen opleveren. Het resultaat van dit rapport kunt u gebruiken bij uw onderhandelingen over het pand. Tot slot gaat u in zee met een specialist die een bouwtechnisch onderzoek uitvoert volgens de NHG-normen. Dat maakt deze specialist een uiterst betrouwbare partner.

Maak een afspraak en ontdek de mogelijkheden

Een bouwtechnische keuring van uw pand in Rotterdam of omstreken geeft u meer rust en zekerheid. Het is een onmisbare stap in het proces van de aan- of verkoop van een pand. Schroom daarom niet om een afspraak te maken met deze specialist uit Hellevoetsluis, zodat u dit onderzoek in ieder geval gepland heeft staan. U vindt de contactgegevens op de website.

Gerelateerde artikelen

De mooiste tegels vindt u bij deze specialist nabij Rotterdam

Wilt u pvc-vloeren in uw huis in Noord-Brabant, of kiest u misschien voor hout?

Zonnepanelen laten plaatsen door een installatiebedrijf in de regio Bergen op Zoom