Weirdmakers
Image default
Verbouwen

Bekijk het grootste assortiment aan pvc-vloeren met onder andere visgraat van Eindhoven en omstreken

Is uw woning of pand aan een nieuwe vloer toe en wilt u deze zo betaalbaar mogelijk houden? Maar wilt u daarbij niet inleveren op de kwaliteit en uitstraling? Dan is een vloer van pvc in hout- of betonlook of gelegd in een bepaald patroon, zoals visgraat, van Vinylwood in Eindhoven de uitkomst voor u. Bij deze aanbieder vindt u namelijk het grootste aanbod aan hoogwaardige pvc-vloeren van de regio. Zo bestelt u een vloer, en laat u deze desgewenst leggen, die niet onder doet voor een echte houten of betonnen vloer. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Lees dan verder!

Creëer een nieuwe uitstraling voor uw woning of pand met planken of tegels

Bij de keuze voor een nieuwe vloer voor uw woning, wilt u natuurlijk zoveel mogelijk opties hebben. Zo kiest u namelijk een vloer die aan al uw wensen voldoet en die aansluit bij de stijl van uw woning of pand. Bij Vinylwood in Eindhoven heeft u de keuze uit hoogwaardige planken van pvc die gelegd kunnen worden in verschillende patronen, zoals visgraat. Ook tegels behoren tot de mogelijkheden. Door het aanbod aan kleuren en dessins creëert u bovendien een rustieke of moderne uitstraling. Het assortiment van deze aanbieder bestaat uit gerenommeerde merken, zoals mFlor, Moduleo, Stralon, Bodiax, Tarkett, maar ook Vinylwoods eigen merk.

Kies voor vakwerk tijdens het leggen van uw vloer

Bekijk het grootste aanbod aan vloeren van pvc met visgraat van Eindhoven in de showroom van deze aanbieder. Hier vindt u ook overige patronen en uiteenlopende kleursamenstellingen. Heeft u een plank of tegel gevonden die naar uw wens is? Dan kunt u deze ook laten leggen door vakmensen. Hierdoor bent u zeker van een vloer die geen hobbeltjes en kuiltjes bevat en dat deze wordt deskundig wordt afgewerkt met onder andere plinten. De showroom is geopend van woensdag tot en met zaterdag of op afspraak.

https://www.vinylwood.nl/