Posted on

Het verstevigen van bestratingen kan het beste worden gedaan met stabilisatiezand. Stabilisatiezand maakt de ondergrond stabieler waardoor de kans klein is dat de ondergrond gaat verzakken. Dit is dus perfect als het straatwerk veel belast wordt op een dag. Een oprit is hier een goed voorbeeld van. Elke keer als u met de auto aankomt, rijdt u met een zwaar object de oprit op. Dit kan verzakkingen veroorzaken maar niet als u stabilisatiezand gebruikt. Het is een grote aanrader om stabilisatiezand aan te brengen voordat u gaat straten. U zelf merken dat de ondergrond stabieler blijft waardoor de kans op verschuivingen een stuk kleiner is. Zo zorgt u ervoor dat uw oprit er netjes uit blijft zien.

Deze professional zorgt voor de juiste verhoudingen

Stabilisatiezand is naast het gebruik voor opritten natuurlijk ook zeer geschikt voor andere doeleinden. Ook voor terrassen is stabilisatiezand, zowel bij uw huis of uw bedrijfspand, een absolute aanrader. Het is hierbij wel erg belangrijk dat u vooraf de samenstelling kiest voordat u het stabilisatiezand gaat gebruiken. U kunt hierbij het beste de hulp van een professional vragen. Multi Mortel Brabant is een goed voorbeeld van een bedrijf dat u hierbij kan helpen. Zij berekenen met de computer nauwkeurig de hoeveelheid en samenstelling uit die u het beste kunt gebruiken voor uw project. Zo weet u zeker dat u te werk gaat met de juiste hoeveelheden en niet te veel of juist te weinig heeft. Ook zorgen zij ervoor dat de verhouding tussen zand en cement correct wordt gemixt.

Voorkom schouwwerk en laat uw stabilisatiezand thuis bezorgen

Als u de hulp van Multi Motel Brabant inschakelt, kiest u ook automatisch voor gemak. Deze partij helpt u naast het voorzien van advies en mengen tot de juiste verhoudingen ook met het thuis leveren van uw bestelling. Zo hoeft u niet te schouwen en kun u gewoon thuis op uw levering wachten. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw stabilisatiezand bij het bedrijf in Odiliapeel op te halen.

https://www.multimortelbrabant.nl/