Weirdmakers
Image default
Society / Holidays

Wat zeggen reviews over vakantieveilingen.nl?

Je kunt veel leren over vakantieveilingen.nl door reviews te lezen van gebruikers van deze populaire veilingsite. De verschillen tussen de reviews zijn groot. De één is zeer lovend, de ander ronduit slecht en soms een tikkeltje gefrustreerd. Misschien heeft dit een connectie met het feit dat je een veiling kunt winnen, maar ook kunt verliezen? We kijken graag nog iets beter naar vakantieveilingen.nl en de uiteenlopende reviews die er te lezen zijn. Ben je ook benieuwd naar deze reviews? Lees ze hier. En als je zelf iets bij te dragen hebt, kun je jouw eigen ervaringen natuurlijk ook delen.

 

Allereerst: hoe werkt vakantieveilingen.nl?

Voordat je de reviews goed kunt plaatsen is het handig dat je weet hoe deze site werkt. Misschien heb je er al eens van gehoord of ken je het van de reclames op televisie. Via vakantieveilingen.nl kun je bieden op dagjes uit naar bijvoorbeeld pretparken, dierentuinen, de sauna, of zelfs volledig verzorgde vakanties. Ieder dagje uit kun je een beperkte tijd op bieden, en de teller begint bij 0 euro. Als jij de winnende bieder bent, moet je naast jouw bod ook een klein bedrag aan administratiekosten betalen. Eigenlijk werkt het als iedere andere veiling, maar dan voor leuke uitjes en activiteiten.

 

De oorsprong van de slechte reviews

Heeft vakantieveilingen.nl die slechte reviews verdiend? Nee, niet allemaal. Als je goed leest zul je zien dat veel van de negatieve ervaringen te maken hebben met de betalingsverplichting. Als jij het hoogste bod hebt gedaan, win je de veiling en ben je verplicht de betaling te voldoen. Doe je dit niet dan onderneemt vakantieveilingen.nl actie. Dit leidt tot boze reacties, maar als deze mensen de voorwaarden hadden gelezen hadden ze dit van tevoren geweten. Ook dat bepaalde veilingen vaste data hebben schiet sommige gebruikers in het verkeerde keelgat. Maar ook dit probleem hadden ze simpelweg kunnen voorkomen door goed te lezen waar ze op bieden.

 

Zijn alle andere reviews dan wel goed?

Nee, dat niet. Zo te zien heeft vakantieveilingen nog wel een verbeterpunt bij de telefonische klantenservice. Je kunt je voorstellen dat als je met de klantenservice in contact wilt komen je waarschijnlijk al een probleem hebt. Dat je lang in de wachtrij staat, tegenover extra telefoonkosten, is dan moeilijk te verkroppen. Anderzijds zijn er ook genoeg positieve reviews van mensen die allerlei leuke dagjes uit hebben gehad voor een fractie van de prijs. Dus als jij geïnteresseerd bent in een veiling op vakantieveilingen.nl: lees alle voorwaarden, informatie en de reviews goed door en laat je niet gek maken tijdens de veiling. Zo heb altijd een goede dag, zelfs als je de veiling verliest.