Weirdmakers
Image default
Society / Holidays

Verandering in ons leven

Er zijn heel veel dingen die nu anders gaan in deze tijd van de lock down. Veel dingen die wij als normaal achtten en dus nooit bij nadachten, kunnen we nu niet meer doen en moeten we dus anders dingen gaan oplossen. Maar over wat voor soort dingen gaat het dan bijvoorbeeld.

Ten eerste is er natuurlijk het werk. We kunnen nu, behalve als we een vitaal of cruciaal beroep hebben, niet meer even naar kantoor gaan en zijn dus gedwongen om thuis te werken. Hierdoor verandert ons werk wel heel erg. Want waar we eerder naar elkaar toeliepen om iets te vragen, moet dat nu in een mailtje of door even te bellen. Vergaderingen gaan ook een heel stuk anders dan normaal. Nu hoeft niet iedereen er de hele tijd bij te zijn, maar wordt degene pas gebeld als hij nodig is. Dit is veel effectiever.

Daarnaast is er natuurlijk ook onze vrije tijd die ontzettend anders is nu. We hebben veel meer vrije tijd dan normaal. En die vrije tijd kunnen velen niet meer invullen zoals ze gewend zijn, met activiteiten buiten. Je vrienden zien gaat nu over videobellen en ook lessen over muziek gaan nu niet door. Als je bijvoorbeeld drumlessen volgt, kun je nu niet even langs de muziekschool om weer een les te volgen. Online drumles is daarvoor de oplossing.

Daarnaast zijn er ook serieuze zaken die nu niet in het echt kunnen. Veel psychologen hebben hun deuren gesloten voor hun cliënten. Die moeten nu via videobellen vertellen hoe het met hen gaat. Dit wordt echter door velen als erg lastig ervaren, en bij lange na niet zo effectief als in het kantoortje van de psycholoog.

We moeten dus erg wennen aan deze situatie. De vraag is dan ook hoelang dit nog zo zal zijn. Kunnen we er maar beter alvast gewend aan raken, of is het echt een kwestie van deze tijd doorkomen?

https://www.onlinedrumles.nl/

Gerelateerde artikelen

Printers in het nieuws

Genereer bekendheid via jouw website

Ontdek Noord-Amerika