Weirdmakers
Image default
Society / Holidays

Trampoline ingraven

Je hebt een trampoline gekocht en deze wil je in de tuin gaan zetten. Als je dit doet heb je twee opties, of je zet hem gewoon neer, op zijn pootjes. Dit is wat de meeste mensen doen. Of je graaft hem in. Het ingraven van een springmat trampoline heeft zo zijn voordelen en in dit artikel lees je over deze voordelen.

Door het ingraven de van trampoline past hij beter in je tuin. Het ingraven van de trampoline laat je tuin er beter uit zien. Zo’n grote trampoline in het midden van de tuin waar iedereen tegenaan kijkt ziet er natuurlijk niet zo mooi uit. Daarom levert het ingraven van de trampoline je een veel mooier uitzicht over je tuin. Omdat de trampoline bij get ingraven in de grond terecht komt kan je hem veel moeilijker zien, en je kan zelfs een paar plantjes rond de trampoline rand zetten, waardoor je hem volledig wegwerkt.

Het maakt het springen veiliger. Omdat je de trampoline met de grond gelijk maakt kan je van een lagere hoogte op de grond vallen. Dit zorgt ervoor dat vallen minder pijnlijk en gevaarlijk zijn. Al gaan we ervanuit dat vallen niet vaak gebeurd. Een ongeluk zit in een klein hoekje en het is toch wel veiliger om de trampoline in te graven.

Er zijn meer speel mogelijkheden voor de kinderen. Door de trampoline in te graven wordt het echt een onderdeel van de vloer in je tuin. Hierdoor kunnen de kinderen makkelijker gebruik maken van de trampoline tijdens het spelen van spelletjes. Omdat de trampoline deel uitmaakt van de grond zijn er dus veel meer mogelijkheden tijdens het spelen. Daarnaast is de trampoline ook makkelijker te gebruiken. Omdat hij lager bij de grond zit kunnen kinderen er makkelijker op klimmen om te gaan spelen. Bij hoge trampolines kan dit nogal een opgave zijn voor de kleintjes.

https://www.trampolines.nl/