Weirdmakers
Image default
Society / Holidays

Printers in het nieuws

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een printer in huis, ideaal voor als uw kinderen even iets voor school moeten printen, of u zelf voor op het werk. Dit is ook het geval bij visitekaartjes, u kan deze natuurlijk bestellen. Als u zelf een printer heeft, dan kan u deze natuurlijk zelf even maken en printen, zo bespaart u ook weer kosten. Toch komt het printen tegenwoordig toch ook wel slecht in het nieuws, want we hebben onderhand zo veel papieren en dit is alleen maar slecht voor het milieu. Dan kan u ervoor kiezen om alleen de noodzakelijke papieren te printen en voor de rest veel op uw smartphone, tablet, laptop of desktop te bekijken. Want ook tegenwoordig bezit iedereen over zo een apparaat.

Wat tegenwoordig wel erg goed in het nieuws komt is de 3D printer, alleen maakt de consument hier nog niet zo veel gebruik van. Hiermee kan u dan ook bijvoorbeeld een bakje printen en gebruiken en hier komt niet het probleem van het te veel gebruik van papier aan bod. Hier is namelijk nog vaak ophef over, maar vergeleken met een paar jaar terug zijn we al veel minder gaan printen doordat alles bijna digitaal kan. We kunnen tegenwoordig zelfs lichaamsdelen printen en in de toekomst waarschijnlijk ook nog organen.

Als u nog geen printer heeft en deze wel wil aanschaffen dan kan u gaan voor een kabelprinter, erg handig voor privé gebruik. Er zijn printers in verschillende prijsklassen en er is onderscheid in wat een printer allemaal kan print. Heeft u een printer nodig voor bij uw bedrijf, voor het plaatsen van een streepjescode op een product dan is het verstandig om een printer aan te schaffen die hier gespecialiseerd in is. één van deze printers is de hot foil printer, deze printer biedt kwaliteit en heeft een eenvoudige bediening.

http://www.kba-metronic.com/nl/