Posted on

De afgelopen dagen hebben we kunnen genieten van het beste weer dat we tot dusver hebben gehad dit jaar. De temperaturen liepen sommige plekken op tot ver boven de dertig graden, waardoor bijna iedereen al helemaal in de stemming was voor de zomervakantie. Juist op andere plekken in het land was het weer het weer vrijwel het tegenovergestelde, want met name het zuiden en het oosten van Nederland kregen te kampen met hevige regenval en fikse onweersbuien die voor veel overlast zorgden. Deze mensen zien waarschijnlijk eveneens uit naar de zomer, maar dan omdat ze niet kunnen wachten op wat zon na de regenval.

Deze zomer zullen veel Nederlanders kiezen voor een vakantie naar het buitenland, al is dit aantal naar alle waarschijnlijk lager dan in voorgaande jaren en blijven er meer mensen thuis of gaan op vakantie binnen Nederland. Van de mensen die naar het buitenland gaan blijft een groot deel relatief dicht bij huis, Afrika, Azië en Amerika zijn een stuk minder populair terwijl een vakantie naar landen in het Middellandse Zee gebied juist meer in trek is. Zo maakt Spanje zich momenteel al op voor de grote toestroom toeristen die naar alle waarschijnlijkheid vanaf juli het land zullen bezoeken.

Doordat juist deze populaire landen nog drukker zullen zijn doe je er goed aan om nu alvast een lastminute spanje te boeken en niet te wachten tot het hoogseizoen. Als je nu gaat valt het aantal toeristen nog reuze mee waardoor je meer rust hebt maar bijvoorbeeld ook meer kunt ervaren en zien van het land wat alleen maar bijdraagt aan een betere belevenis van de vakantie en dus meer waar voor je geld. Een lastminute naar Spanje is bovendien zo geboekt en vaak goedkoper dan gaan in het hoogseizoen!

http://lastminutespanje.nl/