Weirdmakers
Image default
Society / Holidays

Ibiza bezoeken

Ibiza bezoeken: Waar moet je sowieso heen gaan?

Als je naar Ibiza gaat, dan zijn er een aantal dingen waar je sowieso heen moet gaan. Zo maak je je vakantie naar Ibiza onvergetelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een boottocht richting Formentera? Dit eiland staat bekend om zijn mooie natuur en witte stranden met enorm blauwe zee. Je kunt er lekker uit eten gaan en rondlopen langs de boulevards. Ook is het de moeite waard om naar Illa Blanca te gaan. Dit is een plek waar je goed kan wandelen over bergen heen. Dit is wel een pittige tocht, maar wel een mooie tocht om te maken door ongerepte natuur.

 

Dingen doen in de natuur

Je kunt ook flamingo’s spotten op het eiland. Dit is bij Ses Salinas. Je loopt dan over een pad waar naast de flamingo’s te zien zijn. Bij Can Cires heb je hele mooie tuinen waar je kan gaan eten. Dit is te vinden in het dorpje San Mateu. Je kunt ook lekker eten bij Croissant Show, een zaakje dat erg mooi ingericht is en waar de lekkerste croissants te vinden zijn. Op Ibiza is ook een dierentuin te vinden. Het ligt net buiten San Antonio.

 

Het hoogste punt van het eiland bezoeken en het gerecht van Ibiza eten

Je kunt ook naar het hoogste punt van het eiland gaan. Dit is ook daadwerkelijk heel hoog. Dit is bij San Antonio. Hier heb je uitzicht over de zee en over het eiland. Daarnaast kun je het gerecht van Ibiza gaan eten bij verschillende restaurants, waaronder Clandestino. Hier kun je Secreto eten. dit is een gerecht dat niet iedereen even goed kan maken, maar een paar restaurants kunnen het goed maken. Het is erg lekker eten en het is echt iets wat bij Ibiza hoort. Het is een heerlijk gerecht dat je ook thuis niet zo snel zal gaan maken.

http://ibizamagazine.nl/restaurants