Posted on

Florida bezoeken

Gaat u binnenkort naar Amerika? Vergeet dan vooral niet de mooie staat Florida te bezoeken. Florida, ook wel de Sunshine State genoemd, ontvangt jaarlijks tienduizenden Nederlanders. Dat is natuurlijk niet voor niets, want Florida staat vooral bekend om haar fijne klimaat, de ontspannen sfeer en de vele pretparken. Florida kent tientallen plaatsen die u kunt bezoeken. Veel bezochte plaatsen zijn bijvoorbeeld Miami, Orlando en Jacksonville. Natuurlijk blijft een bezoek aan de mooie natuur ook niet uit.

Bezienswaardigheden in Florida

Florida heeft vele bezienswaardigheden en toeristische attracties. Hieronder hebben wij een top drie gemaakt van de leukste bezienswaardigheden in de Sunshine State; Florida.

3. Gulf Coast De Gulf Coast heeft plaatsen zoals Naples, Tampa, Clearwater Beach en Fort Myers. Gulf Coast is erg populair onder de toeristen vanwege de witte stranden, de azuurblauwe zee en de rustgevende sfeer. Het is een ideale bestemming voor een vakantie met kinderen, met je partner of met familie.

2. Everglades De Everglades is een enorm groot gebied dat praktisch het hele zuidelijke deel van Florida bedekt. Het is een moerasgebied met dieren zoals schildpadden en krokodillen. Je kunt de Everglades kun je met de auto, een boottocht, de kano of te voet bezoeken. Naast al deze mooie natuur vind je er ook een aantal indianennederzettingen. Een stukje natuur voor de echte avonturiers!

1. Walt Disney World Resort Walt Disneyworld, het pretpark onder de pretparken. Disneyworld trekt jaarlijks ongeveer 25 miljoen bezoekers en heeft vier pretparken, bestaande uit twee waterpretparken en twee entertainmentpretparken. Het park opende in 1971 haar deuren met wat nu bekend staat als het Magic Kingdom, het meest bezochte deel van Walt Disney World Resort. Disneyworld is leuk voor jong en oud. Een dag vol met plezier, spanning en avontuur. Voor meer informatie kunt u kijken op www.disneyworld.disney.go.com

Reizen naar Florida

Begint het nu ook bij u te kriebelen om Florida te bezoeken? Dat kan natuurlijk. Denk hierbij natuurlijk wel aan alle praktische zaken die eraan zijn verbonden. Afgezien van een geldig paspoort dient u tegenwoordig ook in het bezit te zijn van een ESTA voor Amerika. Deze ESTA Amerika is voor Nederlanders en Belgen verplicht om aan te vragen, voor u aan uw reis naar Amerika begint. De ESTA lijkt op visum die je normaliter in overige landen buiten Europa gebruikt.

http://visumfly.nl