Weirdmakers
Image default
Society / Holidays

De mogelijkheden van een Christelijke rondreis door Israël

Heeft u al plannen voor de vakantie, wie weet is een Christelijke rondreis door Israël wel wat voor u! Israël Idoed Reizen is een reisorganisatie die zich helemaal heeft gericht op het land Israël. Zo weet u zeker dat wij alles van dit prachtige land weten en ook alle mooie plekken kennen natuurlijk. Wij nemen u graag mee op reis langs de verschillende bezienswaardigheden en hopen van harte dat u, net als wij, ook verliefd op dit land zal worden. Israël is een land dat u altijd al eens zou moeten bezoeken als u houdt van veelzijdigheid dat een land u te bieden heeft. Door een Christelijke rondreis door Israël te maken, bezoekt u prachtige plekken en ontmoet u ook nog eens ontzettend inspirerende mensen.

 

De overweging voor een Christelijke rondreis door Israël

Misschien heeft u al eens eerder overwogen om een Christelijke rondreis door Israël te maken. Dat dit misschien nooit gelukt is, is geen reden om het niet alsnog te gaan doen. Doordat Israël een land is waar religie een grote rol speelt, is het erg bijzonder om dit land te bezoeken met een reisorganisatie die zelf ook religieus is. Zo komt u op plekken waar u anders misschien nooit gekomen was en leert u ook nog eens erg veel over de historie van dit land en de religie wereldwijd. Veel mensen boeken nogmaals een reis bij ons en doen dit doordat zij zulke goede ervaringen hebben opgedaan met Israël Idoed Reizen.

 

Een goede sfeer in de groep

Wij vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat er een goede sfeer heerst in de groep die de rondreis door Israël maakt. Daarom zorgen wij ervoor dat wij extra investeren in het creëren van een fijn groepsgevoel en erop toezien dat dit er ook echt is. Wat Israël Idoed Reizen zo bijzonder maakt, is dat wij reizen realiseren vanuit onze Christelijke identiteit. Dat betekent dat tijdens onze reizen de Christelijke identiteit een grote rol speelt en dat u de reis zult beleven met andere Christenen. Kijk op onze website voor de mogelijkheden en dan hopen wij u graag te zien bij een van onze Christelijke rondreizen door Israël!