Weirdmakers
Image default
Society / Holidays

De kleurrijke schoenen van Shoelia

Bij Shoelia kunt u terecht voor kleurrijke, maar vooral ook aparte damesschoenen en herenschoenen. Wij hebben ons gespecialiseerd in schoenen met grappige prints, maar ook voor trouwschoenen of schoenen van kurk kunt u bij ons terecht. 

Unieke schoenen bij Shoelia

Bij Shoelia ontwerpen wij schoenen voor iedereen die niet van standaard houdt. Wij hebben bijzondere schoenen met bloemenprints, dierenprints of felle kleuren. Het is daarnaast ook mogelijk om uw eigen schoenen te ontwerpen. Onze exclusieve collectie wordt iedere maand opnieuw met zorg, passie en liefde uitgezocht en zijn van het Spaanse merk Pepe Milan. Pepe Milan maakt alle schoenen nog echt met de hand uit kwalitatief hoogstaand zacht geiten- en kalfsleer. De soepel vallende schoen heeft een fijne pasvorm, waardoor deze comfortabel is om te dragen. Ziet u in ons assortiment nog niet iets voor u erbij zitten? Ontwerp dan uw eigen schoenen! 

Schoenen ontwerpen

Bij ons kunt u uw eigen schoenen ontwerpen. Hoewel wij een ruim assortiment hebben met diverse prints, kan het voorkomen dat uw perfecte schoen hier nog niet tussen zit. In dat geval ontwerpt u gemakkelijk uw eigen schoenen in onze winkel in Veenendaal. U kiest uw model, materiaal, kleur en type zool. Daarnaast is het ook mogelijk om uw schoenen te personaliseren door uw initialen of een belangrijke datum, zoals uw trouwdatum, erin te laten zetten. Het is bij ons zelfs mogelijk om schoenen te ontwerpen met het logo van uw bedrijf. Een geweldige manier om reclame te maken op uw bedrijf. U kunt er ook aan denken om de schoenen in de huisstijl van uw bedrijf te laten maken of met de slogan van uw bedrijf erop. 

Over Pepe Milan

Ziet u wel iets in ons reguliere aanbod zitten? Dan zijn deze schoenen van Pepe Milan, een van oorsprong Spaans merk, ontstaan in de plaats Almansa. Het merk hecht veel waarde aan comfort en vervaardigt elke schoen met liefde. Op dit moment is het familiebedrijf in handen van de derde generatie schoenmakers. Nog steeds worden de schoenen met dezelfde toewijding en liefde gemaakt als in het begin. Oog voor detail, inspirerende kleurrijke schoenen en constant in beweging, dat zijn de schoenen in ons aanbod!