Posted on

Het is september en de feestdagen komen er weer aan. De perfecte gelegenheid om eens even flink in te slaan voor het hele gezin. Weet jij al wie jij gaat verrassen dit jaar? Om je een beetje te helpen hebben we besloten om een handig lijstje te maken van kado tips voor het hele gezin. Jomgens, meisje, opa en oma. Lees snel verder.

Het beste kado voor jongens

Ben je op zoek naar een goed sinterklaas of kerst kado voor je zoon? Dan raden we je aan om een toffe drone te kopen. Drones zijn dit jaar helemaal in trek en doen eht erg goed. Vrijwel alle jongens houden dan ook van deze vliegende robots. Ook leuk trouwens voor vaders die houden van fotograferen. Hier vind je een de laatste drones en waar ze het goedkoopst zijn.

Het beste geschenk voor meisjes

Heb je een dochter, dan zal deze misschien niet zo zitten te wachten op een vliegende drone. Wat wel leuk is voor zowel jongens als meisjes is een mooie backpack. Perfect ook voor oudere meiden die lekker op reis gaan of een ander avontuur in de agenda hebben staan. Met een mooie backpack of rugzak zit je eigenlijk altijd wel goed aangezien het niet alleen leuk is om te krijgen, maar ook uitermate functioneel. Een top kado als je het ons vraagt.

Voor opa en oma

Komen opa en oma ook even langs tijdens de feestdagen? Dan moet je wel een mooi kadi hebben. Wij raden aan op altijd een lekker luchtje of een goed boek te geven. De meeste grootmoeders vinden een parfum altijd leuk om in ontvangst te mogen nemen. En voor opa een mooi boek van Harry Mullisch bijvoorbeeld. 

Met deze drie gouden tips wordt jouw pakjesavond gegarandeerd een daverend success. Veel plezier met geven!