Weirdmakers
Image default
Society / Holidays

De beste kartonnen dozen van Nederland

De Dozenhal in Ermelo biedt de beste kartonnen dozen van Nederland aan. Of u nu een webshop heeft voor grote producten of juist kleine sieraden verkoopt; een goede verpakking is altijd nodig om producten veilig te verzenden. Maar welke doos heeft u nu nodig?

Tips voor het kopen van dozen

Een doos op maat is altijd beter dan een generieke doos. Als u een doos op maat heeft, is dat beter voor het milieu, omdat u minder vulmateriaal nodig heeft. Als u dan uw product heeft opgemeten, is het handig om een centimeter speling te berekenen. Zo sluit de doos nog steeds goed aan op het product, maar hoeft de ontvanger niet te scheuren om het product uit de doos te halen. De Dozenhal heeft meer dan 2500 verschillende afmetingen op voorraad, genoeg keuze voor uw product! 

Kwaliteit

De kwaliteit en dikte van het karton bepaalt hoe goed uw product is beschermd tegen vallen en stoten. Het kan gebeuren dat er een doos van de lopende band bij het transportbedrijf valt. Als dit gebeurt met een breekbaar product is het dus verstandig om een stevige doos te hebben. Bij de Dozenhal worden de dozen gemaakt van golfkarton. Naast verschillende afmetingen zijn er ook verschillende diktes. Zo bestaan er dozen met een enkele golf en een dubbele golf. De doos met de dubbele golf is extra sterk en dus geschikt voor de meer breekbare producten.

Nette kartonnen dozen

Te volle of te zware kartonnen dozen staan niet netjes. Een goed verpakte verzenddoos is uw visitekaartje naar de klanten. U wilt dus een verzorgde indruk maken met uw dozen. Het is van belang dat u dus een doos niet te zwaar laadt en netjes inpakt. Hiernaast kunt er ook aan denken om uw kartonnen dozen te laten bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo. De doos is immers uw visitekaartje van uw bedrijf en de eerste indruk van de klant. De bedrukking kunt u in fullcolour of zwart laten maken. Naast uw bedrijfslogo, kunt u bij De Dozenhal ook productcodes toevoegen aan uw doos. Dit is bijvoorbeeld heel handig in het magazijn.