Weirdmakers
Image default
Society / Holidays

Covers voor oudere modellen e-readers

Tegenwoordig gaan elektrische apparaten steeds langer mee. Zo gooien we niet meer elk jaar onze telefoon weg, en gaan ook e-readers, mits goed beschermd, steeds langer mee. Zo is bij veel mensen het hoesje eerder versleten dan de e-reader zelf. Een probleem waar je dan tegenaan kan lopen is dat voor jouw specifieke model e-reader helemaal geen hoesje meer te koop is. In dit artikel gaan we in op hoe je dan toch nog het juiste hoesje kunt vinden. Zo geven wij in ieder geval aan waar je een nieuwe cover kunt kopen voor je Kobo Glo HD en je Kobo Aura 1st editie.

Een eerste mogelijkheid is het gebruik van Google. Zorg dan wel dat je scherp hebt welke e-reader je precies hebt. Als je een Kobo hebt dan is het bijvoorbeeld een goed idee om de guide te gebruiken over welke Kobo je hebt. Aan de hand van deze guide wordt door een aantal unieke kenmerken van de e-reader duidelijk welke jij bezit. Dit zorgt ervoor dat je beter kunt zoeken. Heeft jouw e-reader bijvoorbeeld de knop aan de achterkant zitten? Dan is er een grote kans dat je een van de nieuwere modellen Kobo’s hebt. Dan hoef je enkel nog te bekijken hoe groot je scherm is om erachter te komen welke e-reader je hebt. Ook staan in de guide plaatjes zodat je uiteindelijk nooit verkeerd zit met het kopen van een hoesje. Het is natuurlijk een grote frustratie als het hoesje wat je hebt gekocht uiteindelijk toch niet blijkt te passen.

Als je eenmaal weet welke e-reader je hebt kun je bijvoorbeeld met gebruik van Google makkelijk vinden welke partijen nog wel hoesjes verkopen. Een andere goede optie om te zoeken is Bol.com Hier zitten ook aardig wat aanbieder van hoesjes voor Kobo’s. Als je het echt niet kunt vinden, dan kun je natuurlijk altijd contact openemen met de webshop om te  vragen waar je ze eventueel wel kunt krijgen of dat ze ze not binnen krijgen. Vaak zullen ze dan uiteindelijk weer nieuwe inkopen.

Wij wensen je veel succes met het zoeken naar een geschikte cover voor je e-reader die al wat langer meegaat.