Weirdmakers
Image default
Society / Holidays

5 tips voor een stralend gebit

Heeft u last van gele tanden, vaak gaatjes of gevoelige tanden? Dan zijn er een aantal tips om uw tanden bijvoorbeeld witter en stralender te laten worden.

 

Tip 1 is misschien wel duidelijk. Poets minimaal twee keer per dag je tanden. Als het kan zou drie keer tanden poetsen geweldig zijn, maar twee keer moet echt wel haalbaar zijn. Het is vaak zo dat er te snel of juist niet gepoetst wordt. Tanden poetsen is echt een belangrijk onderdeel van het onderhouden van uw gebit. Uw hebt er namelijk maar een waar u uw hele leven mee moet doen. Dan is het wel zo fijn om deze schoon te houden en goed te onderhouden. 

Tip 2 is dat u niet moet vergeten om uw tong te poetsen. Dit klinkt misschien gek, maar u kunt uw tanden grondig reinigen maar dan blijven er soms nog wat deeltjes achter. Uw tong poetsen draagt dus ook goed bij aan een schoon gebit. 

Tip 3 is dat u uw tanden het best kunt poetsen met fluoride. Misschien weet u het nog wel, de minder leuke ervaring bij de tandarts. Fluoride. Vreselijk zoet spul. Maar het is wel super goed voor je tanden! Daarom is het handig om uw tanden ook daarmee te poetsen.

Tip 4 is, maak gebruik van flosdraadjes. Soms haalt uw tandenborstel niet alle restjes weg. Dan is het fijn als uw even met een flosdraad de overige restjes weg haalt. 

Tip 5 is, drink en eet minder zoetigheden zoals cola of snoep. Dit maakt echt een aanslag op je tanden en als u uw gebit goed en mooi wilt houden dan kunt u beter voor een Cola Zero kiezen. 

 

Naast dat u deze dingen allemaal zelf kunt doen, kunt u ook nog kiezen voor tanden bleken. Dit is een wat duurdere en misschien makkelijkere uitweg om witte tanden te realiseren. T

 

https://witgebitnederland.nl/