Weirdmakers
Image default
Bedrijven

Uiterst bijzondere en sfeervolle verlichting vind je alleen bij lamplord.nl

Verlichting en lampen, we hebben het allemaal in huis. Op het web is dan ook een overdaad aan webwinkels met een doorsnee aanbod van lampen te vinden. lamplord.nl is hierop echter dé grote uitzondering. Op deze unieke website vind je antieke en vintage lampen uit de periode 1900 tot 1970, maar ook lamponderdelen. Achter deze website steekt een gepassioneerd familiebedrijf die ruim 30 jaar kennis over oude en antieke verlichting heeft opgedaan en dat zie je direct terug in het uitgebreide aanbod en de manier waarop de lampen worden gepresenteerd.

Voeg sfeer toe aan je interieur met een brocante of vintage lamp

Net zoals een inrichting pas gaat leven door een mix van nieuwe en gebruikte materialen, kun je door het toevoegen van een enkele lamp, bijvoorbeeld een vintage tafellamp, enorm veel sfeer aan je interieur, een hal of een kantoorruimte toevoegen. Alle lampen die bij lamplord.nl worden aangeboden, zijn volledig gecontroleerd en zonodig gerestaureerd en voldoen uiteraard aan de huidige veiligheidsvoorschriften. Alle lampen zijn stuk voor stuk prachtige, unieke items waar doorgaans maar één exemplaar van wordt aangeboden. Natuurlijk hebben sommige lampen wat gebruikssporen, maar dat maakt ze juist uniek en zo sfeervol. Wat zou het verhaal zijn dat bij die lamp hoort? In welk land heeft de lamp gestaan en wie was de eigenaar?

Ruim aanbod

lamplord.nl biedt ruim 1.500 lampen aan. De website is erg overzichtelijk opgebouwd en je vindt direct waar je naar op zoek bent. Elke hoofdcategorie is onderverdeeld in subcategorieën. Onderaan elke categoriepagina staat achtergrondinformatie waarin je alles komt te weten, waar je op kunt letten of hoe je jouw aanwinst het beste kunt bevestigen. Van brocante tafellamp, wandlamp, hanglamp of kroonluchter. Alle lampen zijn duidelijk in beeld gebracht en goed beschreven.

Haal met deze donkere dagen snel wat extra sfeer in huis en bestel jouw eyecatcher bij lamplord.nl. lamplord.nl heeft het webshopkeurmerk.