Weirdmakers
Image default
Bedrijven

Een goedkope boxspring voor een goede nachtrust

Het kan voorkomen dat je door stress minder goed kan slapen. Fatsoenlijke slaap speelt een belangrijke rol bij een goede gezondheid, energie en een gelukkig leven. Als je slecht slaapt door bijvoorbeeld stress of andere slaapproblemen, dan kan dit een impact hebben op de kwaliteit van je leven. Je bent overdag moe en je lichaam krijgt niet de tijd om zichzelf te resetten en zich klaar te maken voor een nieuwe dag. Het is belangrijk om de oorzaak van de stress te vinden. Is het mogelijk dat je je gestrest voelt doordat je al langer niet goed slaapt. Of krijg je stress van een andere factor waardoor je dus minder goed slaapt. Hieronder leggen wij uit hoe een goedkope boxspring ervoor kan zorgen dat jouw nachtrust al een stuk beter wordt.

 

Boxspring voor mensen met rugklachten

Het kan zo zijn dat u minder goed slaapt doordat u rugklachten heeft. Een boxspring is zo ingericht dat het je rugklachten kan verminderen. Het is echter wel belangrijk dat je onderzoekt welke rugklachten je ervaart als je gaat kijken bij een beddenwinkel met boxsprings. Het kan zo zijn dat je lage rugpijn ervaart, zoals bij een hernia of spit. Bij dit soort pijn is het dan belangrijk om te kiezen voor een druk verlagend matras op bijvoorbeeld goedkope boxsprings. Als je last hebt van je hele rug of je hebt last van een kromme rug of reuma, dan zijn de klachten weer anders. Het soort boxspring is daar dan ook weer afhankelijk van. Hierbij is de combinatie van het matras en hoofdkussen dan belangrijk. Bij een beddenwinkel boxsprings verkoopt, is het aan te raden om de verkoper te vragen naar zijn advies. Zij weten welke boxspring het beste bij jou past.

 

Op bezoek bij een beddenwinkel met boxsprings is niet genoeg

Er zijn natuurlijk ook andere factoren die ervoor zorgen dat je minder stress ervaart. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat je voor het slapen gaan geen gebruik meer maakt van je telefoon en geen televisie meer kijkt. Het is ook aan te raden om voor het slapen gaan een kopje thee te drinken. Sommige soorten thee zorgen ervoor dat je dieper slaapt. Ook moet je erop letten dat je thee geen cafeïne bevat. Het licht in je slaapkamer heeft ook effect op je nachtrust. Felle kamerlichten, maar ook je computerscherm vertellen je brein dat het nog geen tijd is om te gaan slapen.

https://www.sleep-factory.nl/