Weirdmakers
Image default
Bedrijven

Outplacement Hilversum: de heer Kat kon het eerst niet geloven

Handige outplacement Hilversum. Of u het weet durf ik niet te zeggen. Ik durf wel te zeggen dat ik het weet. Zeg beste man waar heb je het over? Nou, ik zal er niet lang omheen draaien. Ik heb het over het feit dat feestdagen door de gasten van de camping bij de boer en boerin zeer flink worden gevierd, flink worden beleefd. Een feestdag is voor de boer een hele mooie kans om eens lekker alles uit de kast te halen. Nee, dit kan niet mis. Outplacement Hilversum.

De vele gasten op de camping vieren Pasen zeer uitbundig

Outplacement Hilversum. Een zeer mooie kans voor de boer om de vele gasten van de camping nog eens extra in de watten te leggen. Een feest wat hier heel erg goed geschikt voor is, is Pasen. Een feest dat ieder jaar weer terugkeert en ieder jaar twee dagen duurt namelijk Eerste Paasdag en Tweede Paasdag. En de Eerste Paasdag wordt altijd gevold door de Tweede Paasdag. Dit is vaste prik, hier kan niemand omheen. Het ligt gewoon heel erg voor de hand dat een bepaalde figuur een hele grote rol speelt. Outplacement Hilversum.

Met daarbij de enige echte paashaas in een absolute hoofdrol

Outplacement Hilversum. Ik kan alleen maar spelen mijn noten en mijn rol. U en ik weten heel erg goed over wie dat we het hebben. Nee, natuurlijk niet over de oude, heilige Sint uit Spanje. Nee, we hebben het over een figuur die ieder jaar met Pasen steevast opduikt namelijk de paashaas. En dan heb ik het over de enige echte paashaas. Natuurlijk zijn er ook heel veel niet echte paashazen. Dat is ook helemaal geen bezwaar want het vele, zware werk moet toch worden gedaan. Outplacement Hilversum.