Posted on

Bent u op zoek naar een geweldige groepsaccommodatie in Gelderland? Gaat u binnenkort een vrienden-, personeels- of familieweekend organiseren en bent u op zoek naar een geschikte locatie? Dan bent u bij De Aalbertshoeve in Ermelo aan het juiste adres. Deze groepsaccommodatie beschikt over drie verschillende accommodaties die geschikt zijn voor diverse groepsgroottes. Het verblijf ligt dicht bij Apeldoorn en ligt in de prachtige groene omgeving van de Veluwe. Geniet van de prachtige natuur, de rust en de vele activiteiten die in en rondom de accommodatie te beleven zijn. 

Sfeervolle verblijven voor een vereniging

De Aalbertshoeve heeft beschikking tot drie verschillende verblijven. De sfeervolle verblijven zijn gelegen in een prachtige groene omgeving met meer dan genoeg recreatiemogelijkheden. U heeft de keuze uit verschillende groottes. Het is ook mogelijk om de drie accommodaties tegelijkertijd te boeken en zo te combineren. Op deze manier kan de hele vereniging altijd mee. Wanneer u de drie verblijven combineert, kunnen er namelijk tot wel 186 personen mee. 

Organiseer een onvergetelijk familieweekend op de Veluwe

Organiseert u binnenkort een familieweekend? Boek dan een accommodatie bij De Aalbertshoeve. Hoe groot uw familie ook is, bij deze groepsaccommodatie in Gelderland kunt u zeker terecht. In de groene omgeving van Ermelo staan drie sfeervolle verblijven voor diverse groepsgroottes. In de omgeving is meer dan genoeg te doen en te beleven. Maak een prachtige wandeling door de bossen of beleef een lekkere dag aan het strand met de hele familie. 

Beleef een gezellig verenigingsweekend

Wanneer u kiest voor groepsaccommodatie De Aalbertshoeve voor een verenigingsweekend in Gelderland, hoeft u zich verder nergens zorgen voor te maken. De accommodaties zijn voorzien van voldoende bedden, stoelen, tafels en sanitaire voorzieningen. In het verblijf zelf zijn er meer dan genoeg recreatiemogelijkheden in de recreatieruimte, zoals een sjoelbak, tafeltennistafel en een dartbord. Buiten het verblijf vindt u een terras, sportveld, een volleybalveld en een trampoline. Op het sportveld kunt u bijvoorbeeld een sporttoernooi organiseren voor alle leden van de vereniging. U kunt ook kiezen om mee te doen aan de activiteiten die georganiseerd worden op locatie, zoals boerengolf of klootschieten. Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid? Bezoek de website van dit vakantieverblijf en boek meteen een van de accommodaties.