Weirdmakers
Image default
Vakantie

Maak kennis met single reizen

Bij One2gethertravel.nl vind je alle reizen die je kunt maken als single. Deze reisorganisatie focust zich op singles die graag willen reizen naar nieuwe bestemmingen. Zo organiseren ze reizen waarbij je wordt ingedeeld bij andere singles in dezelfde leeftijdscategorie en met dezelfde interesses. Tijdens deze vakantie worden er verschillende activiteiten en excursies gepland. Op deze manier creëren ze een goede sfeer en kan jij volop genieten van je vakantie.

Als single reizen naar nieuwe bestemmingen

Altijd gedacht dat single reizen stom is? One2gethertravel.nl laat je van gedachten veranderen. Met leuke en actieve single reizen naar nieuwe bestemmingen, kan je uit onwijs veel bestemmingen kiezen. Van zonvakanties op het strand tot skivakanties op de piste, zij hebben het allemaal voor jou. Populaire bestemmingen voor singlereizen zijn: Lapland, Zweden, Spanje en Griekenland. Tijdens een singlereis word je vergezelt door andere singles uit dezelfde leeftijdscategorie, die dezelfde interesses delen. Hierdoor heb je altijd een ijsbreker om een nieuw gesprek te starten. De reisleiding zorgt ervoor dat jij tijdens je vakantie genoeg te doen hebt door middel van activiteiten en excursies. Heb je een dag niet zo veel zin om mee te gaan naar een activiteit? Dit is geen probleem! Het is jouw vakantie en niks is verplicht. Zo kan je even tot rust komen aan het zwembad of op het strand, terwijl de rest op pad is. In de avond kom je vanzelf weer bij de groep terecht.

Bekijk alle bestemmingen waar je naartoe kan reizen

One2gethertravel.nl informeert je graag over de mogelijke bestemmingen. Ook als je nieuw bent in het hele single reizen, hebben ze de reizen voor jou. Zo kan je bijvoorbeeld starten met een kortere reis met een single citytrip of single shortbreak. Valt dit bij jou in de smaak en wil je langer op reis? Dan helpen de medewerkers van de reisorganisatie met het vinden van de perfecte bestemming voor jou.