Weirdmakers
Image default
Vakantie

Camping Oostenrijk

Vakantie draait om vrijheid, toch? Dus zoek je een bestemming waar je jezelf vrij kunt voelen. Een plekje met prachtige natuur waar je dagenlang kunt rond dolen of fietsen. Dat heerlijke plekje vindt je in het adembenemend mooie Oostenrijk.

Een van de mooie dingen van Oostenrijk als vakantieland is dat iedereen er iets van zijn of haar gading vindt. De avonturiers kunnen zich in de bergen helemaal uitleven, sportievelingen gaan lekker fietsen, mountainbiken of hiken en wie alleen maar rust wil, zal zich met een boekje (of de e-reader) in Oostenrijk prima vermaken. Bij je eigen accommodatie, of bij een rustig kabbelend bergbeekje.

Ook de accommodatie die we voor jullie hebben uitgezocht zal bij iedereen een glimlach op het gezicht toveren. We hebben namelijk een paar mooie campings in Oostenrijk voor je uitgezocht die de hardcore kampeerders kunnen waarderen, terwijl ze tegelijkertijd het comfort en gemak bieden van een eenvoudig hotel.

Hoe dat kan? Simpel: wij selecteren een camping in Oostenrijk enkel en alleen wanneer deze glamping mogelijkheden biedt. Lekker glampen (glamorous camping) staat voor buitenleven in een volledig in gerichte accommodatie. Fijne bedden, handige keukens en lekker veel buitenruimte. Vaak heb je ook nog privé sanitair tot je beschikking. Wat kun je nog meer verlangen?

Een zwembad? Een uitgebreid activiteitenprogramma voor de kinderen, een lekker restaurant met mooi terras? Op de camping in Oostenrijk is het lalemaal voor handen. Van Karinthië tot Tirol, wij vinden een camping waar jullie vakantie in goede handen is. Bezoek www.glampings.nl voor de mogelijkheden en boek jullie volgende vakantie in een paar tellen.