Weirdmakers
Image default
Vakantie

Deze camping aan de rivier bij Nimes is uw ideale vakantiebestemming

Voor de echte natuurliefhebber is er genoeg te ontdekken in het prachtige Frankrijk. Als u graag culturele uitstapjes combineert met sportieve activiteiten in de natuur, dan raden wij u van harte aan om de regio La Roque-sur-Cèze te bezoeken en hier uw vakantie te boeken. Hier vindt u namelijk een bijzondere camping aan de rivier bij de stad Nimes in de buurt. Camping La Vallée Verte is dé plek om uw accommodatie te huren en tegelijkertijd te profiteren van alles dat de bekende rivier de Cèze te bieden heeft aan vakantiegangers. Wissel een middag in de prachtige stad Nimes af met een verfrissende duik in de rivier of boek een activiteit en ga kanoën of raften om de natuur te ontdekken.

Geniet van het mooie Frankrijk vanuit deze populaire vakantiebestemming

Camping La Vallée Verte is een van de populairste bestemmingen voor wie graag een accommodatie wil huren aan rivier de Cèze. Dankzij de handige en centrale locatie van deze camping aan de rivier, bent u zo bij steden als Nimes of Avignon waar u gemakkelijk een volle dag aan activiteiten beleeft. Zo vindt u hier wijnproeverijen, markten met streekproducten en verbazingwekkende architectuur waar u met het hele gezin van kunt genieten. Als u terug op de camping bent, geniet u in alle rust van de luxe van de accommodatie aan rivier de Cèze die u besloten heeft te huren. Kies bijvoorbeeld voor een chalet met een eigen zwembad of kom na een inspannende dag tot rust met een wandeling langs de rivier. Op deze luxe camping is het allemaal mogelijk!

Verzeker uzelf van uw favoriete plaats op dit park

Heeft u nu al zin om deze camping aan de rivier bij de prachtige stad Nimes te ontdekken tijdens uw volgende vakantie? Bepaal dan snel welke accommodatie aan rivier de Cèze u wilt huren, want de camping is razend populair. U boekt uw vakantie gemakkelijk via de website van dit park, maar u kunt ook even (telefonisch) contact opnemen met het team om uzelf van een plaats op het park te verzekeren.

https://www.la-vallee-verte.com/camping-aan-rivier-bij-avignon/