Weirdmakers
Image default
Woning en Tuin

Kies voor het praktische vliegengordijn van deze specialist

Een vliegengordijn is een praktische oplossing voor een irritant probleem dat we allemaal kennen: vliegen, muggen en andere vliegende insecten in huis. Als het zomer wordt, is het heerlijk om de deuren open te houden. Maar dat is een uitgelezen kans voor vliegen om hun weg naar binnen te vinden. Een vliegengordijn van Torresol houdt deze ongewenste gasten buiten de deur. Bonus: ze zien er kleurrijk en vrolijk uit. Kies dus een insectengordijn uit en bespaar uzelf deze zomer die vervelende problemen.

Het vliegengordijn is dé oplossing

Hoe zorgt u ervoor dat u geen vliegen in huis heeft? De makkelijkste manier is natuurlijk om het onmogelijk te maken voor vliegen om überhaupt binnen te komen. Met een hoogwaardig vliegengordijn is dat eigenlijk zo geregeld. U hangt het voor de deur en het gordijn houdt de vliegen tegen. Zo simpel is het.

Een gordijn met een vrolijke print

Een goedkoop insectengordijn kan een beetje viezig zijn. Misschien heeft dat ook te maken met de associatie met de vliegen die het tegen moet houden. Maar een insectengordijn van hoge kwaliteit, zoals die van Torresol, zijn niets minder dan een toevoeging aan de sfeer in huis. Er zijn allerlei leuke prints te vinden op hun website. En ziet u daar niets tussen, dan kunt u ook nog zelf een patroon uitzoeken om te laten afdrukken. Zo heeft u een vliegengordijn dat niet in de weg hangt, maar dat een kleurrijke, vrolijke noot geeft aan de zomermaanden.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Er zijn nog steeds mensen die vliegen en andere insecten in huis bestrijden met gif. Al die gifstoffen sijpelen door in het milieu en richten daar veel schade aan. Overigens komt daarmee ook uw eigen gezondheid, en die van anderen om u heen, in het geding. Een vliegengordijn is wat dat betreft een veel betere oplossing: eenvoudig, simpel en met geen enkele schade aan het milieu. Heeft u interesse in een vliegengordijn van Torresol? Bekijk dan hun website of neem contact met hen op.