Weirdmakers
Image default
Woning en Tuin

Dé ervaren expert voor tuinaanleg uit Brabant

Wilt u uw tuin onder handen nemen, maar heeft u geen groene vingers? Het inschakelen van een professional, gespecialiseerd in tuinaanleg, biedt in dit geval uitweg. Of het nu gaat om bestrating of metselwerk, het aanleggen van een moderne of landelijke tuin of het plaatsen van een vijver of verlichting: De Groot Hoveniers helpt u graag. Dit bedrijf is gevestigd in Volkel, Noord-Brabant en realiseert uw droomtuin in no-time. Een tuin is een verlengstuk van uw woning en moet ook zo ervaren worden. De Groot Hoveniers zet alles op alles om u van een extra leefruimte te voorzien waarin u zich prettig voelt.

Een goede planning is het halve werk

Hoe uw droomtuin er ook uit ziet: de professionals brengen uw idee tot leven. Zij gaan op een zeer schematische en professionele wijze voor u aan de slag. Ten eerst maken zij een strakke planning, onder regie van de projectleider. Deze zorgt er vervolgens voor dat alle werkzaamheden naadloos op elkaar aansluiten: van het grondwerk en de bestrating tot het houtwerk, de waterwerken en de beplanting. De tuinaanleg wordt altijd afgestemd met u als opdrachtgever. U wordt hierbij verzekerd dat de werkzaamheden efficiënt en conform afspraak worden uitgevoerd.

De beperking van overlast

Enige vorm van overlast is bij tuinaanleg natuurlijk niet te vermijden. Het aanleggen van een nieuw tuin gaat namelijk gepaard met grondwerk, tuinafval en het geluid van zware machines. Om de overlast zo ver mogelijk te beperken, neemt het bedrijf van tevoren de planning met u door en worden u buren op de hoogte gebracht. Zo weet u in iedere fase wat u kunt verwachten. Tevens maakt de projectleider een afspraak voor een terugkomdag, om te controleren of alles tot heden naar wens is.

Schakel de hulp in van professionals en realiseer uw droomtuin!

Heeft u interesse in de diensten van De Groot Hoveniers uit Volkel, Noord-Brabant? Dan neem u gemakkelijk contact op met het kantoor door te bellen of een e-mail te sturen. Met de hulp van een professioneel hoveniersbedrijf is uw droomtuin binnen handbereik! Aan welke aspecten moet uw ideale tuin voldoen?

https://www.degroothoveniers.nl/