Weirdmakers
Image default
Woning en Tuin

Vind de perfecte inbouw gashaard voor bij u thuis!

Een inbouw gashaard is vandaag de dag een erg geliefd onderdeel voor in de woonkamer. Waar men jaren geleden veel open haarden tegenkwam in het interieur, ziet u tegenwoordig steeds meer inbouw gashaarden. Deze gashaarden passen dan ook uitstekend bij een modern en strak interieur. Ze zorgen voor sfeer en warmte in uw woning en zijn daarom erg gewild. Wilt u ook graag een inbouw gashaard aanschaffen voor bij u thuis? Voor de mooiste gashaarden en een deskundig advies gaat u dan naar Ambianza in Meerkerk. Dit bedrijf verkoopt allerlei typen haarden waarmee u uw woonkamer de perfecte finishing touch geeft.

Bekijk het aanbod online of in de showroom

Ambianza beschikt over een grootschalig aanbod aan inbouw gashaarden. Bent u benieuwd naar het assortiment? Bekijk deze dan online of breng een bezoek aan de showroom in Meerkerk. Dit bedrijf verkoopt gashaarden van topmerken, waaronder:

  • DRU
  • Element4
  • Faber

Er zijn gashaarden verkrijgbaar in verschillende vermogens, kleuren en prijsklassen. Hierdoor zit er ook zeker een inbouw gashaard tussen die voldoet aan uw eisen en wensen. Voor een eerlijk en deskundig advies spreekt u gewoon een medewerkers aan in de winkel.

Liever een MCZ pelletkachel?

Naast inbouw gashaarden verkoopt Ambianza nog allerlei andere haarden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een MCZ pelletkachel? Deze kachel staat bekend om de uitstekende kwaliteit en prachtige vormgeving. In iedere woning, bedrijfspand of restaurant is dit type kachel een echte aanwinst. De strakke en minimalistische uitstraling van de MCZ pelletkachel zorgt ervoor dat hij eenvoudig te combineren is met diverse interieurstijlen. Bovendien komen deze kachels in veel verschillende varianten en kleuren. Wat voor kachel past het beste bij u? Laat u adviseren in de showroom van Ambianza of neem contact met ze op voor meer informatie. De medewerkers zijn u zowel telefonisch als in de winkel graag van dienst.