Weirdmakers
Image default
Woning en Tuin

Op grote schaal glas polijsten

Glasfiks International Glasrenovatie biedt naast particuliere ook zakelijke opties voor glas polijsten aan. Zo hebben zij bijvoorbeeld de Johan Cruijff Arena onder handen genomen. Alle beschadigde of aangetaste ramen zijn gepolijst en weer als nieuw gemaakt. Met alle honderdduizenden bezoekers die jaarlijks in de Arena langskomen, is het logisch dat de ramen en het glas beschadigd raken. Oppervlakkige krassen en hardnekkig vuil zorgen voor doffe ruiten. Om al het glas in de Johan Cruijff Arena helder te houden, is zo nu en dan een polijstsessie nodig.

Meerdere vaklieden beschikbaar

Voor grotere opdrachten op het gebied van glas polijsten is uiteraard groter geschut nodig. De Johan Cruijff Arena is het grootste stadion van Nederland. Er passen wel 54.990 bezoekers tegelijk in, plus al het personeel dat tijdens de wedstrijd aanwezig is. Een grote kans dat iemand per ongeluk een kras of vuil achterlaat op het aanwezige glaswerk. Een klus zoals in de Johan Cruijff Arena wordt opgepakt door een heel team van glas polijst-experts. Door meerdere vaklieden op hetzelfde moment in te zetten, wordt de klus efficiënt en snel geklaard. Glasfiks International Glasrenovatie beschikt over een groot assortiment aan moderne en specialistische apparatuur, waarmee het beste resultaathet wordt gewaarborgd. Zelfs een grote klus als de Johan Cruijff Arena is voor hen dus geen probleem.

Werkwijze bij grote projecten

De corridor van de Johan Cruijff Arena bestaat uit verschillende raampartijen die een prachtig uitzicht over het stadionplein mogelijk maken. Om op een veilige manier bij de ramen te komen zijn er verschillende leeflijnsystemen geplaatst die aan de wand boven de ramen zijn gemonteerd. Op die manier kunnen vaklieden, zoals glaspolijsters of glazenwassers dichtbij de ramen komen. Het polijsten van glas gaat zo: met polijstborstels en polijstpasta wordt door het inzetten van een roterende beweging, het aangetaste glas bewerkt. Doordat de pasta in de krassen en over het vuil wordt gemasseerd, kan dit goed in het glas intrekken. Op deze manier wordt verdere schade of zelfs het breken van het glas voorkomen.

https://www.glasfiks.nl/

Gerelateerde artikelen

TV Meubels met de beste formaten

De mooiste meubels voor een klassiek interieur vindt u bij deze specialist

De beste pvc vloer voor elke ruimte