Posted on

Ben jij toe aan een nieuwe look in huis? Een ander behang kan er al voor zorgen dat je een kamer een volledig nieuwe uitstraling geeft. Perfect als je de oude stijl zat bent of toe bent aan wat kleur in huis. Met het behang uit de webshop van Eijffinger heb je in een mum van tijd nieuwe muren. Kies uit een uitgebreid assortiment met kleuren en prints die perfect bij jou wensen aansluiten. Ook voor iedereen die geen expert is in behangen, kun je met het behang van Eijffinger goed aan de slag. Op de website vind je namelijk een uitgebreid stappenplan zodat je met een prachtig resultaat kunt behangen.

Behangen is voor iedereen ontzettend eenvoudig

Behangen met het behang uit de webshop van Eijffinger is ontzettend eenvoudig. Het is allereerst belangrijk dat de muren neutraal van kleur zijn en daarnaast ook droog, glad, schoon en stofvrij. Het verwijderen van kleurverschillen is ook aan te raden. Zo voorkom je dat het door je nieuwe behang schijnt. Absorbeert jouw muur sterk? Gebruik dan een voorstrijkmiddel. Na het voorbehandelen, breng je met een roller lijm op de muur aan. Je hebt dus geen plaktafel nodig als je voor het behang uit de webshop van Eijffinger kiest. Na het lijmen, kan het behang direct op de wand worden aangebracht. Met een behangspatel of naadroller kun je het behang gladstrijken en aandrukken. Droog behang kan makkelijker op maat gesneden worden dan ingeweekt papier. Wil je een paar jaar later weer een ander soort behang? Dan verwijder je het behang gewoon eenvoudig droog.

Schakel de hulp in van een medewerker

Breng een bezoekje aan de behang webshop van Eijffinger en laat je inspireren. Dankzij de uitgebreide keuze vind je gegarandeerd een behang dat perfect aansluit bij jouw wensen. Ontvang je eerst graag wat advies van een expert? Ga dan langs bij een van de verkooppunten van Eijffinger en stel al je vragen aan een ervaren medewerker.

https://www.eijffinger.com/nl-nl