Weirdmakers
Image default
Woning en Tuin

Haal Gira schakelmateriaal in huis

Gira is al jarenlang een toonaangevend merk, wanneer het om elektrotechnische materialen gaat. Gira schakelmateriaal wordt al zeer lang gebruikt door professionals, die een voorkeur hebben voor het merk. Heel erg vreemd is dit ook niet, het merk vindt namelijk zijn oorsprong in Duitsland. En denken we aan Duitsland, dan denken we aan hoogwaardige materialen en aan pure kwaliteit. Dit geldt overigens niet alleen voor de prachtige auto’s die er vandaan komen, maar vanzelfsprekend ook voor het schakelmateriaal!

Welke soorten schakelmateriaal heeft Gira te bieden

Gira heeft in de jaren hard gewerkt aan de ontwikkeling van een behoorlijk assortiment. Bent u dus op zoek naar elektrotechnische materialen, dan is de kans erg groot dat u bij dit merk uitkomt. Hieronder een kleine opsomming:

Wisselschakelaars: De wisselschakelaar is één van de bekendste schakelaren. Standaard is het een onderdeel voor een enkele schakelwip. De wisselschakelaar is ook een basisonderdeel, waar meer mogelijkheden mee zijn. Zo kan er onder andere van meerdere wisselschakelaars één hotelschakelaar gemaakt worden.

Hotelschakelaar: Met een hotelschakelaar kan verlichting vanaf meerdere punten worden geschakeld. Een voorbeeld van een hotelschakelaar, is bijvoorbeeld een lichtknopje onderaan de trap om bovenaan de trap het licht in te schakelen. En dan bovenaan de trap weer een schakelaar, waarmee het licht uitgezet kan worden of weer aangezet, om in het donker naar beneden te lopen.

Dimmers: Dimmers zijn erg populair en zijn perfect om sfeer in huis te brengen. Gira biedt verschillende soorten dimmers. De bekendere dimmers zijn, die waarmee gloeilampen of halogeen gedimd kan worden. Tegenwoordig zijn er uiteraard ook Gira Led dimmers verkrijgbaar.

Serieschakelaars: Serieschakelaars hebben twee knoppen, waarmee twee lampen bediend kunnen worden. Let op: deze zijn niet te gebruiken voor een hotelschakeling.

Schakelaars voor jaloezieën: Ook voor zonwering heeft Gira een goede oplossing. Jaloezieschakelaars zijn ervoor gemaakt om jaloezieën en andere soorten zonwering (screens/rolluiken) omhoog of omlaag te kunnen doen. Dit werkt meestal met een schakelwip of een draaiknop.

Wandcontactdozen: Met andere woorden, stopcontacten. Deze zijn van dit merk werkelijk overal te vinden, ook in oudere huizen. De stopcontacten van Gira zijn van een vrijwel ongeëvenaarde kwaliteit en worden in de bouw al jarenlang toegepast.

Waar vindt u producten van Gira

Gira schakelmateriaal wordt bij vrijwel alle bouwmarkten en elektronicaspeciaalzaken verkocht. Daarnaast kunt u ook online terecht bij verschillende winkels. De producten van het merk hebben een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Wilt u voordelig uw woning of kantoor voorzien van nieuw schakelmateriaal? Dan raden wij aan om zeker eens online op zoek te gaan, hier heeft u niet alleen een ruime keuze, maar kunt u ook nog eens betrouwbare informatie vinden!

https://www.gira-schakelmateriaal.com/

Gerelateerde artikelen

Inbraakbestendige rolluiken in de buurt van Venlo

Een hanglamp van hout gemaakt door iemand met een verstandelijke beperking

Uitvalschermen laat u op maat maken door dit gespecialiseerde bedrijf