Posted on

Wilt u graag wat meer privacy in uw woning creëren door een afscheiding aan te leggen van de haagbeuk? Deze plant is een zeer goede keuze voor een haag. Het aanleggen van een afscheiding kan veel werk kosten waardoor u dit natuurlijk wilt doen op een tijdstip dat het u goed uitkomt. Het enige nadeel is dat u bij veel boomkwekerijen afhankelijk bent van een bepaald moment in het jaar waarbij het mogelijk is om een haagbeuk te bestellen. Maar dit is niet zo als u uw haagbeuk via Roelands Boomkwekerijen B.V. bestelt. Deze specialist biedt de mogelijkheid tot een unieke leveringscapaciteit waardoor het mogelijk is het hele jaar door een haagbeuk te bestellen. Zo kunt u dus ook als u in de winter gaat verhuizen meteen de tuin aanpakken en doormiddel van een haagbeuk wat privacy verzorgen.

De haagbeuk is geen familie van de beuk

Wilt u graag een natuurlijk afscheiding in uw tuin? Door een haagbeuk aan te planten is het zelfs mogelijk om een schutting weg te laten. Bij Roelands Boomkwekerijen B.V. kunt u het hele jaar door terecht voor een haagbeuk. Zoals u misschien zou denken is de Haagbeuk familie van de beukenboom die we allemaal kennen. Dit is echter niet waar. Deze plant is zeer geschikt als haag. U heeft het hele jaar door privacy omdat de haagbeuk ook in de winter het meeste blad gewoon behoudt. In april en mei is de haag echt het allermooiste omdat hij dan ook in bloei staat. In die maanden kunt u dus nog extra genieten van uw tuin.

Neem contact op met deze specialist

De haagbeuk is een gezonde plant en heeft weinig last van aantasting of ziektes. Hierdoor is het een perfecte plant voor het aanleggen van een afscheiding. Bent u benieuwd naar de haagbeuk? Neem dan gerust contact op met Roelands Boomkwekerijen B.V. Deze expert kan u alles vertellen over bos- en haagplantsoenen.

https://www.roelandskwekerij.com