Weirdmakers
Image default
Woning en Tuin

Een wandkast laat u op maat maken door deze specialist

Wilt u het liefst dat al uw meubels geheel aan uw wensen voldoen? Dan laat u deze het best op maat maken. Zo weet u zeker dat ze betreft afmetingen en materialen precies zijn zoals u dat wilt. Neem bijvoorbeeld een wandkast. Deze kast is ideaal voor het opbergen van servies, om uw verzameling tentoon te stellen of om uw televisie op te zetten. Waar u uw wandkast ook voor wilt gebruiken of van welk materiaal u het wilt hebben, JongWonen Kastsystemen maakt het voor u op maat!

Uw maatwerkspecialist

JongWonen Kastsystemen in Breda is de maatwerkspecialist in kasten met een grote winkel van ruim 1000 m². Hier doet u dus een hoop inspiratie op voor uw kast! Deze specialist biedt oplossingen op het gebied van badkamerkasten, deursystemen, kantoorkasten, garderobes, woonkamerkasten, bijkeukenkasten, keukenrenovatie, schoenenkasten en slaapkamerkasten. Wanneer u kiest voor een wandkast op maat bij hen, dan kiest u voor innovatie, kwaliteit en een uniek design. Zo weet u zeker dat u enkel kasten aanschaft van hoogwaardige kwaliteit die jarenlang zorgeloos meegaan. Zij hebben verschillende collecties voor u beschikbaar van gerenommeerde merken zoals:

  • Clei
  • Ubica
  • Winia
  • D-Tec
  • Homes
  • Wiemann
  • Arredokit
  • Battistella

Een persoonlijk kennismakingsgesprek

Weet u al hoe uw wandkast op maat eruit moet komen te zien? Of zou u graag persoonlijk en deskundig advies ontvangen? Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek maken zij aan de hand van uw wensen een 3D-ontwerp. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld en weet u zeker dat u met hen op een lijn zit. Heeft u interesse in een 3D-ontwerp inclusief een heldere offerte voor uw wandkast op maat? Het is verstandig om van tevoren een afspraak te maken zodat zij dit voor u kunnen inplannen. Dit doet u eenvoudig door het gratis inmeet- en advies service formulier in te vullen. Uiteraard kunt u ook gewoon een bezoek brengen aan hun winkel aan de Haagdijk in Breda. Dan helpen ze u graag verder!

https://kasten.nl/